tlenex98 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam! Dzisiaj zamówiłem i zapłaciłem za cały quadcopter(w tym zestaw FPV) z HK. Mój problem polega na tym że posiadam kamerkę CamOne Infinity, byłem pewien że ta kamerka posiada wejście AV, ale moja pewność mnie zmyliła. Jest zaopatrzona tylko w wejście mini USB i HDMI. Nie mam zielonego pojęcia jak ja polutuję AV z HDMI i czy w ogóle jest to możliwe? Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ona ma AV na złączu USB. Potrzebujesz taki kabelek: http://www.conrad.pl/Kabel-USB%3D%26gt;AV-CamOne-Infinity-COIN21.htm?websale8=conrad&pi=860915 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlenex98 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Faktycznie, zapomniałem o tym kabelku, leżał sobie w pudełku. Widać skleroza nie boli Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi