motyl Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Romku te Prusice koło Legnicy ?? wiedz że chcesz czy nei to cie odwiedze bo jestem pod wielkim wrażeniem i musze jak :niewierny Tomasz" pomacać to i sam zbadać wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Patrząć od Ciebie, to te 80 km do Legnicy można nazwać "koło", ale to nie o te Prusice chodzi :-) Te moje leżą 35 km na północ od Wrocławia przy drodze Wrocław - Poznań. Zapraszam przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 pleses, te koło Trzebnicy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 O totototototo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 kat C mam od 4 lat Ew trakcie, ale dasz sie przejechac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Z czego zrobiłeś te światła kontenere??? jeżeli są to diody od telefonu to ta zapałka jakaś lewa dioda od telefonu ma rozmiar ok pół łebka zapałki. Czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 To ja odpowiem za Romka. Serwa HS-81 :wink: Odpowiednie diody zostały zakupione w TME (wymiar diod 1,6x0,8x0,8 mm) i dość szybko porobiłem z nich 4 tylne lampy zespolone (2 dla ciężarówki, 2 dla przyczepy). Dominator kolejny raz w tym temacie zadajesz pytanie na które jest odpowiedz w tym temacie. Powoli zastanawiam się czy umiesz czytać ze zrozumieniem czy oglądasz tylko fotki. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Czekam na odpowiedź Skoro prowadzę temat, to służę. Pomimo, że już pisałem: http://www.tme.com.pl/dioda-led-smd-0603-zolta-o-duzej-jasnosci-28-45mcd/arts/pl/a06/hcl-1906br1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Bardzo przepraszam za chwile zwątpienia jakie to malutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A tak swoją drogą to jak ty te diody polutowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A to prościzna, bierzesz pogrzebacz, rozgrzewasz w piecu, przykładasz, cyna się topi, odkładasz pogrzebacz, cyna stygnie i masz zlutowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 dominatorxxxx, pewne pytania sa conajmneij nie na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A pogrzebac(odpowiem za Romka) to pewnie lutownica do lutowania SMD .Tak na spiralce. Dobrze Romek myślę ? druga metoda lutowania to dorobienie do lutownicy grotu z cienkiego drutu miedzianego.Szybko się przepala laekilka rzeczy polutuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No właśnie nie ;-( To była typowa "kaszana" z mojej strony i tam też przeniosłem ten poboczny wątek. Dziś sobie daję na luz i dla rozrywki porobię lusterka boczne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam Wiem że temat dawno nie ruszany ,i wiem też że Pan plases chyba już nie skończy swojego daf'a. Ale przeglądając youtube.com znalazłem coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.