PK999 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Hejho. Od dłuższego czasu w wolnych chwilach czytam o produkcie Pitlabu - SkyAssistant. Prosiłbym latających z tym urządzeniem o opinię jak się sprawuje, co się podoba a co nie. Interesuje mnie, oczywiście poza pomiarem noszeń i wysokości, pomiar błędu PPM, jak sprawdza się to w systemach 2,4GHz? Jakie mieliście przygody z tym związane i czy można polegać na takiej informacji przy lataniu daleko i wysoko. Czy można mierzyć napięcie lipo zasilającego silnik (>12V) i jednocześnie pakiet odbiornika? Nie znalazłem informacji na ten temat. Czy może lepiej odpuścić sobie wario i nabyć coś z telemetrią, wystarczy mi właściwie pomiar sygnału, napięcia i wysokość. Za odpowiedzi z góry dziękuję, pomogą w udanych zakupach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jak zakezy Ci na dobrym vario np z TEKiem to pitlab. Jesli potrzebujesz vario informacyjne to takie z telemetrii bedzie wystarczające. I mniejsze. I lzejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi