robertus Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Śrubki znalazłem, zamontowałem. W tej chwili walczę z ustawieniami, bo generalnie quadzik jest stabilny, ale czasem tak jakby sie zawachał. Znalazłem tez genialny filmik z ustawieniem miksów pod ZMR250. Wkleję dla potomności.
robertus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nie wiem. Przeleciałem po skali wszystkie ustawienia. Generalnie da się stabilnie latać, z tym, że np w zawisie wisi równo a od czasem tak dygnie, co oczywiście widać jak się nagrywa mobiusem.
miruuu Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jeśli to takie cykliczne drgawki a nie jednostajnie to Mas raczej zbyt wysoko ustawione "I". A Ty nadal latasz na Kk Czy na czymś innym teraz? I druga rzecz - w trybie stabilozacyjnym czy acro?
robertus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ciągle mam KK2.1 z najnowszym softem 1.9 i obojętnie w jakim trybie. Jak będzie pogoda to nakręcę coś na dworze.
miruuu Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 W stabilize kk ciężko dobrze ustawić ale w acro nie powinno być problemu. Przetestuj "I". obniżaj tak długo aż zacznie gubić przechyl/pochyl po puszczaniu prawego drążka...
miruuu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie miałem trikoptera, ale w tych malutkich modelach jakoś słabo to widzę. Zwłaszcza z "racerach".
robertus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wrzucam film, może coś będzie widać. Oceńcie sami i doradźcie coś. Latam w trybie manualnym Jak puszczę drążek to ucieka mi w prawo do przodu. ACC jest skalibrowane. Może oczekuję za dużo, chciałbym aby był stabilny w zawisie a w locie płynny, żeby w miarę dobre filmy wychodziły z mobiusa..
Rekomendowane odpowiedzi