robertus Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Śrubki znalazłem, zamontowałem. W tej chwili walczę z ustawieniami, bo generalnie quadzik jest stabilny, ale czasem tak jakby sie zawachał. Znalazłem tez genialny filmik z ustawieniem miksów pod ZMR250. Wkleję dla potomności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A to nie kwestia pidow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nie wiem. Przeleciałem po skali wszystkie ustawienia. Generalnie da się stabilnie latać, z tym, że np w zawisie wisi równo a od czasem tak dygnie, co oczywiście widać jak się nagrywa mobiusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jeśli to takie cykliczne drgawki a nie jednostajnie to Mas raczej zbyt wysoko ustawione "I". A Ty nadal latasz na Kk Czy na czymś innym teraz? I druga rzecz - w trybie stabilozacyjnym czy acro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ciągle mam KK2.1 z najnowszym softem 1.9 i obojętnie w jakim trybie. Jak będzie pogoda to nakręcę coś na dworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 W stabilize kk ciężko dobrze ustawić ale w acro nie powinno być problemu. Przetestuj "I". obniżaj tak długo aż zacznie gubić przechyl/pochyl po puszczaniu prawego drążka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie miałem trikoptera, ale w tych malutkich modelach jakoś słabo to widzę. Zwłaszcza z "racerach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wrzucam film, może coś będzie widać. Oceńcie sami i doradźcie coś. Latam w trybie manualnym Jak puszczę drążek to ucieka mi w prawo do przodu. ACC jest skalibrowane. Może oczekuję za dużo, chciałbym aby był stabilny w zawisie a w locie płynny, żeby w miarę dobre filmy wychodziły z mobiusa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi