specyfick Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Hej, Dziś podczas latania na nasypie kolejowym w Niestępowie model mocno chciał latać. Z racji tego że nagrywałem dużo tego dnia i to udało mi się nagrać. Zatem dzielę się z Wami tym obrazem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ależ cudne miejsce. Nie zna ktoś takiego bliżej Lublina? Tu wszędzie płasko i płasko... Chociaż po tytule spodziewałem się lądowania oszczepowego a la f3j, ciekawie jest popatrzeć na latanie jakiego nie znam...tylko termika i termika błeeeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Z osczepowym lądowaniem w przygodnych warunkach bywa różnie. Trzeba zbadać teren i wbić model tam gdzie nie trafi się w kamień. Tu można trafić w tory. To miejsce to jest nasyp kolejowy. Pociąg właściwie tam się nie pojawia. Od dzwonu jakaś drezyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi