Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystając z wolnego przy okazji Święta Grilla polatałem troszkę na działce. I tak się zastanawiam... Generalnie jest nas tam dwóch latających modelami. A może jest jeszcze ktoś?

• Lubię to 1
Opublikowano

Kozak ... :) W życiu nie przeleciałbym nad samą wodą, nad lasami i pod przewodem między słupami ;) Fajny filmik i zgranie z muzą.

Opublikowano

Domek na cyplu to dopiero czad

Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W poszukiwaniu idealnego miejsca do lotów pojechałem kilka kilometrów dalej na południe od działki i dotarłem nad fajną łąkę na zakręcie Narwi. Wszelkie szybowce mogą tu fruwać bez przeszkód, jest gdzie latać i na czym lądować. Z modelami wyposażonymi w podwozie trochę gorzej, Corsaira nawet nie wyjąłem z bagażnika...

Opublikowano

W poszukiwaniu idealnego miejsca do lotów widokowych zajechałem w niedzielę rano jeszcze raz nad żwirownię. Tym razem z drugiej strony. Pogoda mało zachęcająca, więc lot miał charakter wyłącznie zapoznawczy. Miejsce ma potencjał...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na żwirowni takie tłumy, że gdzie samolot by nie spadł, to zawsze komuś na głowę. Ech, gdzie te czasy, gdy prawie nie było tam ludzi?

Na szczęście nad rzeką jest jeszcze (niemal) pusto :)

Opublikowano

Kolejny weekend i kolejne loty. Troszkę wiało, ale tym razem wreszcie udało się przyjechać takiego dnia i o takiej porze, że zaplanowany od dawna przelot pod mostem miał szansę się odbyć. Ot, taka moja mała, wiejsko-weekendowo-działkowa wersja RedBull Racing Cup :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Latam nad tą wodą, latam, ale przecież dolina Narwi to nie tylko woda i brzeg rzeki, to także łąki. W tym miejscu powinienem podziękować komisarzom Unii Europejskiej za pomysł z dopłatami za koszenie łąk. Kiedyś łąka była zarośnięta, trawę obrabiały tylko krowy i konie, teraz równo trawa przycięta, aż się prosi polatać. A że drzewa wokół? No trudno...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.