Emhyrion Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Korzystając z wolnego przy okazji Święta Grilla polatałem troszkę na działce. I tak się zastanawiam... Generalnie jest nas tam dwóch latających modelami. A może jest jeszcze ktoś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Fajny filmik i malownicza sceneria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Tak... Tam jest przepięknie, co szczególnie widać z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kozak ... W życiu nie przeleciałbym nad samą wodą, nad lasami i pod przewodem między słupami Fajny filmik i zgranie z muzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ha.. Przeleciałem nawet trzy razy, ten przelot był najbardziej "telewizyjny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Domek na cyplu to dopiero czad Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Różan nad Narwią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Tak. Choć sam lot to żwirowiska z 10 km na południe od miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kolejny weekend na działce i kolejne loty... Niestety, samolot jakiś mniej stabilny niż kiedyś, i wiatr trochę nim rzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Żwirownia Brzóze - piasek z tej żwirowni barkami popłynął do Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 I nie tylko. Teraz też wydobywają, tylko barki zamieniono na samochody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W poszukiwaniu idealnego miejsca do lotów pojechałem kilka kilometrów dalej na południe od działki i dotarłem nad fajną łąkę na zakręcie Narwi. Wszelkie szybowce mogą tu fruwać bez przeszkód, jest gdzie latać i na czym lądować. Z modelami wyposażonymi w podwozie trochę gorzej, Corsaira nawet nie wyjąłem z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 W poszukiwaniu idealnego miejsca do lotów widokowych zajechałem w niedzielę rano jeszcze raz nad żwirownię. Tym razem z drugiej strony. Pogoda mało zachęcająca, więc lot miał charakter wyłącznie zapoznawczy. Miejsce ma potencjał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Na żwirowni takie tłumy, że gdzie samolot by nie spadł, to zawsze komuś na głowę. Ech, gdzie te czasy, gdy prawie nie było tam ludzi? Na szczęście nad rzeką jest jeszcze (niemal) pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kolejny weekend i kolejne loty. Troszkę wiało, ale tym razem wreszcie udało się przyjechać takiego dnia i o takiej porze, że zaplanowany od dawna przelot pod mostem miał szansę się odbyć. Ot, taka moja mała, wiejsko-weekendowo-działkowa wersja RedBull Racing Cup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Latam nad tą wodą, latam, ale przecież dolina Narwi to nie tylko woda i brzeg rzeki, to także łąki. W tym miejscu powinienem podziękować komisarzom Unii Europejskiej za pomysł z dopłatami za koszenie łąk. Kiedyś łąka była zarośnięta, trawę obrabiały tylko krowy i konie, teraz równo trawa przycięta, aż się prosi polatać. A że drzewa wokół? No trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi