polpakpol Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Lata ktoś w okolicach MMZ ?? Wiem że ktoś lata w okolicach cegłowa/pełczanki.Tak pytam z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Lata ktoś w okolicach MMZ ?? Wiem że ktoś lata w okolicach cegłowa/pełczanki.Tak pytam z ciekawości. A dakładniej w Mieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To Pan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 W samym Mińsku też latamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Kiedyś pasowało by razem polatać ale muszę jakiś model na pokaz ogarnąć. Ostatnio przejeżdżałem starą ,,Kołbielską'' to ktoś szykował się do startu hexacopterem, nie wiecie może kto to i czy są jakieś zdjęcia z lotów ?? Widzę kolega lata gdzieś nad ulicą Gen.K.Sosnkowskiego ?? Chodzę tam do szkoły ale jej samej nie widać, najbliżej to chyba FUD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiks7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja latam w Mieni 50-tką Ultmatea, wcześniej Yakiem-54, razem z jeszcze jednym Panem 30-tką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Czasem jeszcze widać lataczy z trasy warszawskiej w okolicach Dom i Ogród w Choszczówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi