Luki800 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Chętnie bym się spotkał z doświadczonymi modelarzami modelów latających w celu wymienienia paru zdań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zapraszamy na Czyzyny. Jak jest pogoda to w weekend można walić w ciemno. Na bank są ludzie. Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki800 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zapraszamy na Czyzyny. Jak jest pogoda to w weekend można walić w ciemno. Na bank są ludzie. Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Na którym pasie jesteście? Po stronie muzeum lotnictwa na tym małym odcinku schodzącym się do pasu startowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Na głównym tam gdzie odbywa się piknik Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki800 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na głównym tam gdzie odbywa się piknik Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Można tam wejsc/wjechac bo z tego co wiem teren ogrodzony i własność muzeum i zakaz wstępu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mig Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Można wejść od strony zachodniej - od osiedla przy ul. Ciesielewskiego lub od strony wschodniej - osiedle przy ul. Skarżyńskiego. Od wschodu można jeszcze podjechać od strony Krakowskiego Parku Technologicznego, tam zostawić auto i podejść pare kroków. Ogrodzenie jest, ale ma "furtki" więc wejść można. Dziś nawet było tam sporo aut, ale na pas lotniska nie powinno się nimi wjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki800 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam i ponawiam. Szukam aktywnych latających modelarzy z Krakowa do wspólnego polatania modelami , są tu tacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki800 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie ma problemu ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKRK Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie ma problemu ok. Ja również się zapoznałem i nic z tego nie wynikło. Nie wiem czy powinienem pisać to tutaj, czy w tamtym wątku: Lata ktokolwiek w Krakowie wieczorami lub w weekendy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet20 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Lata ktokolwiek w Krakowie wieczorami lub w weekendy? Niestety nie, to tak male miasto, a wszyscy zapracowani... ze na forum wystarczy jeden watek apropo amatorskich spotkan modelarskich porponuje zamknac temat Śmietnik (skrecamy z ul. Tynieckiej w ul Rodzinna i do konca), pas Czyzyny - parkujemy na Cieslewskiego, dalej na pas idziemy na piechotke. Oba miejsca w ladna pogode przyciagaja modelazy, niezaleznie od pory dnia i dnia tygodnia. Choc z niewiadomych przyczyn najwiecej ich jest w godzinach wolnych od pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKRK Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Niestety nie, to tak male miasto, a wszyscy zapracowani... ze na forum wystarczy jeden watek apropo amatorskich spotkan modelarskich porponuje zamknac temat Śmietnik (skrecamy z ul. Tynieckiej w ul Rodzinna i do konca), pas Czyzyny - parkujemy na Cieslewskiego, dalej na pas idziemy na piechotke. Oba miejsca w ladna pogode przyciagaja modelazy, niezaleznie od pory dnia i dnia tygodnia. Choc z niewiadomych przyczyn najwiecej ich jest w godzinach wolnych od pracy Widocznie musieliśmy się mijać i na Czyżynach i na Śmietniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja również się zapoznałem i nic z tego nie wynikło. Wystarczy wpisać w temat o lataniu w Krakowie kiedy sie wybierasz, po to ten temat powstał aby się umówić i polatać wspólnie. Ten wątek niepotrzebnie utrudnia komunikację bo jako nowy nie jest śledzony przez zainteresowanych. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi