Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie bym się spotkał z doświadczonymi modelarzami modelów latających w celu wymienienia paru zdań...

Opublikowano

Zapraszamy na Czyzyny. Jak jest pogoda to w weekend można walić w ciemno. Na bank są ludzie.

Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

Zapraszamy na Czyzyny. Jak jest pogoda to w weekend można walić w ciemno. Na bank są ludzie.

Na którym pasie jesteście?

Po stronie muzeum lotnictwa na tym małym odcinku schodzącym się do pasu startowego?

Opublikowano

Na głównym tam gdzie odbywa się piknik

Można tam wejsc/wjechac bo z tego co wiem teren ogrodzony i własność muzeum i zakaz wstępu?

Opublikowano

Można wejść od strony zachodniej - od osiedla przy ul. Ciesielewskiego lub od strony wschodniej - osiedle przy ul. Skarżyńskiego. Od wschodu można jeszcze podjechać od strony Krakowskiego Parku Technologicznego, tam zostawić auto i podejść pare kroków. Ogrodzenie jest, ale ma "furtki" więc wejść można. Dziś nawet było tam sporo aut, ale na pas lotniska nie powinno się nimi wjeżdżać.

Opublikowano

Witam i ponawiam.

Szukam aktywnych latających modelarzy z Krakowa do wspólnego polatania modelami , są tu tacy?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma problemu ok.

Ja również się zapoznałem i nic z tego nie wynikło.

Nie wiem czy powinienem pisać to tutaj, czy w tamtym wątku:

Lata ktokolwiek w Krakowie wieczorami lub w weekendy?

Opublikowano

Lata ktokolwiek w Krakowie wieczorami lub w weekendy?

Niestety nie, to tak male miasto, a wszyscy zapracowani... ze na forum wystarczy jeden watek apropo amatorskich spotkan modelarskich ;)

porponuje zamknac temat

Śmietnik (skrecamy z ul. Tynieckiej w ul Rodzinna i do konca), pas Czyzyny - parkujemy na Cieslewskiego, dalej na pas idziemy na piechotke. Oba miejsca w ladna pogode przyciagaja modelazy, niezaleznie od pory dnia i dnia tygodnia. Choc z niewiadomych przyczyn najwiecej ich jest w godzinach wolnych od pracy :P

Opublikowano

Niestety nie, to tak male miasto, a wszyscy zapracowani... ze na forum wystarczy jeden watek apropo amatorskich spotkan modelarskich ;)

porponuje zamknac temat

Śmietnik (skrecamy z ul. Tynieckiej w ul Rodzinna i do konca), pas Czyzyny - parkujemy na Cieslewskiego, dalej na pas idziemy na piechotke. Oba miejsca w ladna pogode przyciagaja modelazy, niezaleznie od pory dnia i dnia tygodnia. Choc z niewiadomych przyczyn najwiecej ich jest w godzinach wolnych od pracy :P

Widocznie musieliśmy się mijać i na Czyżynach i na Śmietniku :)

Opublikowano

Ja również się zapoznałem i nic z tego nie wynikło.

Wystarczy wpisać w temat o lataniu w Krakowie kiedy sie wybierasz, po to ten temat powstał aby się umówić i polatać wspólnie.

Ten wątek niepotrzebnie utrudnia komunikację bo jako nowy nie jest śledzony przez zainteresowanych.

ms

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.