engelbert Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Oprucz szybowzow i modeli z napedem elektrycznym ,mam pare wicherkow. Chcialbym zbudowac Sterusa 5 .To taki trzymetrowm staruszek z lat 60tych ale nie mam planow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witamy na forum. Może coś więcej o sobie podasz, co lubisz i jakie modele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witaj Czy to ta miejscowość obok Frankfurtu na Menem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 To jest nas już trzech bo ja mieszkam koło Mannheim a kolega Arek Pniewski z tego forum mieszka w Mannheim do Darmstadt mamy jakieś 60 km autostradą to 30min jazdy może się kiedyś spotkamy?.Napisz coś wiecej o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Wlasnie tez tak myslalem, dobrze byloby sie w przyszlosci spotkac to niedaleko... witam rowniez bardzo serdecznie na forum i zycze milej zabawy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.