engelbert Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Oprucz szybowzow i modeli z napedem elektrycznym ,mam pare wicherkow. Chcialbym zbudowac Sterusa 5 .To taki trzymetrowm staruszek z lat 60tych ale nie mam planow
Tomek Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witamy na forum. Może coś więcej o sobie podasz, co lubisz i jakie modele ?
Krzysztof Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Witaj Czy to ta miejscowość obok Frankfurtu na Menem ?
pablos Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 To jest nas już trzech bo ja mieszkam koło Mannheim a kolega Arek Pniewski z tego forum mieszka w Mannheim do Darmstadt mamy jakieś 60 km autostradą to 30min jazdy może się kiedyś spotkamy?.Napisz coś wiecej o sobie
Arek Pniewski Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Wlasnie tez tak myslalem, dobrze byloby sie w przyszlosci spotkac to niedaleko... witam rowniez bardzo serdecznie na forum i zycze milej zabawy..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.