Pawel_W Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Kurcze, sami akwaryści... Ja zresztą też :D Czołem Gregorian, jak tam Twój modelik? Pomogła podmiana akumulatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Kurcze, sami akwaryści... Ja zresztą też :D Czołem Gregorian, jak tam Twój modelik? Pomogła podmiana akumulatorów? Nistety nic w tym kierunku nie dzialalem - brak czasu! jak podmienie dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a sie uśmiałem też mam akwarium i choduje masowo głupiki więcej się rodzi jak zdycha i jestem na plusie ostatnio jakieś slimaki mi się namnozyły wie ktoś od czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Na gupikch zarobisz na modele sprzedasz do sklepu po 30gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja tez mam akwa 240 l i w nim skalary i paletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a te głupiki to niekiedy kumplom sprzedaje po 1zł dużo się niezarobi :wink: ale zabawa w akwarium jest fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 heh ja mam akwarium chyba 80l mam tam rózne szkodniki(czyt. ryby).Kiedys miałem w nim bojowniki a nawet raka .Nie nawidze czyscic akwarium... :oops: .A no witamy kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja tam chciałbym zaczać w morskie sie bawić ale sama sól kosztuje okolo 50cł na miesiac dla akwa 200L a to tylko sól ... a gdzie inne pierdoły ... Na start z morskim 150L trzeba miec okolo 3tys {RO 200zł} ... Za tą kase mozna kupić 1000L słodkie i trzymać okolo 200 neonów i niezliczone ilości krewetek Ładnie to wygląda {stado} i nie jest tak drogie jak morskie poza wodą {tygodniowa podmiana 100L } ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.