zolty Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam Czy kanel jack-jack atereo bedzie dobry do podlaczenia tgy 9xr do pc Czy musi byc to kabel mono?? Kiedys widzialem schemat jak polamczyc dwa jacki a teraz nie nie moge tego znalesc, jak by ktos laskaw byl mi pomoc. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 nikt ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 U mnie działa na stereo. Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth matt Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja też mam na stereo i działa bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam ...................... Kiedys widzialem schemat jak polamczyc dwa jacki a teraz nie nie moge tego znalesc, jak by ktos laskaw byl mi pomoc. Pozdrawiam Tomasz schemat ze strony Co powinniśmy wiedzieć o kablach , Schemat połączeń kabli audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi