kamillo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam mam problem z regulatorem abc-power 30a silnik kupiłem od pewnego pana który mówił że ten regiel będzie ok do tego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A my właśnie lecimy po kawę albo herbatę by wywróżyć z fusów co to za silnik z jakim śmigłem i jakim pakietem to zasilasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 pakiet 1600mah 11,1v śmigło 9x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A silnik wywróżyć mam z fusów, czy muszę kupić szklaną kule? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 z tego co wiem silnik został wyciągnięty z nagrywarki jak będę w modelarni to się popytam o szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Może nie z nagrywarki bo są raczej za małe na przeróbki, tylko z cdr i to starego. Niektóre stare miały łożyska kulkowe i większą średnicę. Ten zestaw powinien pracować prawidłowo. Natomiast regulator ten podobnie jak regulatory Redox musi być skalibrowany. Jak to się robi jest opisane w którymś z sąsiednich tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Masz link do instrukcji:http://abc-rc.pl/templates/images/files/995/1384188743-instrukcja-esc-multi-abc-power.pdfProgramowanie zakresu pracy drążka: 1. Włącz nadajnik, przesuń drążek przepustnicy do skrajnej górnej pozycji, a następnie podłącz zasilanie regulatora. Po dwóch sekundach, regulator powinien wydać dwa dźwięki potwierdzające 2. Następnie należy ściągnąć drążek do skrajnej dolnej pozycji (0%) – regulator wyda dźwięk potwierdzenia – będzie to oznaczało, że zakres pracy drążka przepustnicy został ustalony. (Uwaga: Należy zresetować zakres pracy drążka Aby ESC był kompatybilny z zakresem pracy drążka regulatora, jeśli używać tego ESC po raz pierwszy lub jeśli zmieni się użyć innego nadajnika, należy przywrócić przepustnicy zakres wykonując wyżej wymienionych czynności Ustaw zakres gazu i może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi