Drabo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witajcie! Po ponad roku biernego uczestnictwa w forum (tj. tylko czytałem Wasze posty) postanowiłem przejść na aktywną stronę i zarejestrowałem się. W skrócie o mnie, latam od około 2 lat, sporadycznie, od zeszłego roku uczestniczę w zawodach ESA, w tym roku regularnie w barwach eskadry Warszawskich Jastrzębi. Do tej pory kupiłem dwa gotowe modele od kolegów, trzy zbudowałem sam. Dwa (też sam) zniszczyłem. Wszystkie są wykonane z EPP. W balsę na razie nie wchodzę. Zaczynam powoli ogarniać o co chodzi w temacie... tzn. czuję się coraz mniej zagubiony! Mieszkam w Warszawie na Mokotowie, jakby znaleźli się chętni do kombacenia w tej okolicy, byłbym super szczęśliwy mieć kogoś do treningów, mam fajną miejscówkę na Ursynowie Centrum Onkologii. Pozdrawiam wszystkich i życzę miękkich lądowań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi