ArabaT Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Prognoza trochę wystawiła nas do wiatru Dzisiejsi Latacze w oczekiwaniu na 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dziś w Marzach pośmialiśmy, nagadaliśmy się i to chyba wszystko Były próby latania ale tylko próby. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 To żeście się nalatali , widoczki i aura ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Pierwsze dwie fotki Jacka przedstawiają skład Komisji do Spraw - Kto Zajumał Wiatr Mimo wszystko było ciepło, przyjemnie i panowała pozytywna atmosfera. Na drugi raz trzeba zabrać dodatkowo "modele alternatywne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Z braku wiatru dziś latanie było wspomagane motorkiem . Piękne słonko wiatr momentami przekraczał 3 (słownie trzy) m/s . Cisza, spokój, ciepło 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 jak to ciepło? skad macie słońce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jakiś złośliwiec popsuł. Trzeba przełożyć pstryczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Panie Szanowny, ale żeby tak kołpak z łopatkami przekładać z modelu do modelu Też zauważyłem, ale myślałem że odleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nie dość, że ma czas na latanie, słoneczko to jeszcze wiatr by chciał nie za dużo tego dobrego ps. ja to się dopiero zbiorę na loty chyba wiosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Każdy model ma swój kołpak . Po prostu jeszcze nie był założony Sworda musiałem najpierw sprawdzić czy wszystko działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ps. ja to się dopiero zbiorę na loty chyba wiosną Eeeeeee... nie żartuj. Tylko wyciągaj, to co żeś na zimę pochował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dziś wreszcie zawiało tak jak lubimy . Glajciarzy nie było pewnie za zimno, to całe zbocze miałem tylko dla siebie i dla nowego nabytku . Wiatr idealny południowy 10-11 m/s. Pogoda nie nadawała się do zdjęć, ale coś tam Dorota popstrykała. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Brawo Jacku..! Pozdrawiam serdecznie Dorotę. czy pakujesz juz balast do mystica..? Staraj sie wyrzucac go 2 rączkami ale wiem ,że masz 1 -dną schowaną..ja stosuję patent ArabaT...rekawiczki dubelt obciete 2 palce najlepsze Masz fajnie bo ladujesz w kukurydzy ..ja na "betonie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Balastu mam coś 300g. Na razie muszę go poznać, dostroić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Za lekkiego modelu przy silnym wietrze ani nie poznasz ani nie ustawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Z balastowaniem to fajne latanie ale teraz ladowanie na zmrozonej glebie to zawsze ryzyko...lepiej lżej -dluzej a cało. pobawić sie na powietrzu...trzeba przekalkulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Za lekkiego modelu przy silnym wietrze ani nie poznasz ani nie ustawisz Od czegoś musiałem zacząć. W takich warunkach łatwiej się nim steruje niż Hammerem czy fregatą. Kukurydza jest ścięta (w sumie nie wiem czy wszystko, Jacek wszystko, czy coś zostało ?), a lądowisko zaorane, ale jest elegancko. Mystic widzę, że oblatany. Gratulacje ! Nic się nie zmieniło od ostatniego razu. Kukurydza jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Krótki filmik z Starych Marz I czekam dalej na Aleksandre 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Stare Marzy zalatane Warunki super. Było słonko, a teraz śnieg sypie Fotka z komórki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jacku jaki skład ekipy.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi