Jaccy1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jeszcze Dorota miała być, ale przeszła się na zakupy i stwierdziła że za zimno
Jaccy1 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dziś w Starych Marzach szału nie było 5-8m/s, ale przewietrzyć siebie i model udało się Fotki z komórki, bo byłem sam 1
Jaccy1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 Dziś lataliśmy we dwóch . Ja i Piotr, który pierwszy raz oblatywał nowy nabytek . Wiało 10-12m/s, można było troszkę się i modele przewietrzyć 3
janegab Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Ogladam ladne fotki..wnioskuje ,ze ladowanie na "oranym"..dobrze ,ze pogoda w + inaczej po zmarzlinie..ale tak bywa..
Jaccy1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 Bardzo świeżo zaoranym (chwilę wcześniej traktor przygotował lądowisko). Wyjątkowo miękko było . Oby zawsze tak miękko było 1
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Już myślałem że się nie doczekam zobaczyć w powietrzu znów tego biało niebieskiego bolida F3F Teraz już się nie wyłgasz zawodnicze latanie F3F to tylko kwestia czasu . Bardzo się cieszę że chłopaki rozwijają się może niebawem będziemy mieli jeszcze jedno miejsce gdzie będziemy kierować się na zawody F3F 1
janegab Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Ładnie panowie. Piękne ujęcie. Za motylkiem delikatny pioropusz kurzu..super fotka . Dodam ,ze w poblizu tej miejscowki jest piekny motel..mozna zajechac na sobotnio-niedzielne latanie / szalas z miejscowka w lesie z lawami i stolem do biesiadowania/ warto polatac tam i pojechac dalej do Mechelinek
cZyNo Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 w Mechelinkach nie wieje tam tylko jest bajka 2m/s
janegab Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 To mozna zamczyc gacie na plazy..pojesc rybki smazonej..
Jaccy1 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Dziś pogoda nie zawiodła. Nie padało,słonka było mało i najważniejsze że wiało bardzo damsko 13-15m/s. Glajciarze musieli czekać aż wiatr się uspokoi, ale się nie doczekali Całe zbocze nasze tzn. Olka, Piotra i moje Dziś nareszcie latanie bez rękawiczek Wiosna!!! 4
Kross Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Supreowo mieliście, a na naszym lotnisku kilku modelarzy postanowiło trenować opanowywanie turbulencji.
Way Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Supreowo mieliście, a na naszym lotnisku kilku modelarzy postanowiło trenować opanowywanie turbulencji. I to z powodzeniem Na ostatnim zdjęciu nie tylko model chciał latać. Berecik również
Jaccy1 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 I to z powodzeniem Na ostatnim zdjęciu nie tylko model chciał latać. Berecik również Tam nie jeden berecik latał
Gość horn3t Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Miło popatrzeć jak się toczy życie modelarskie na zboczach w naszym regionie nie koniecznie zawodnicze 2
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Przy takich modelach to do zawodniczego jest tylko mały krok a znając życie jak już się kupiło taki model prędzej czy później przyjdzie ochota na ściganie się nim nie tylko z wiatrem i wronami ale również czasem na bazach Latanie na zboczu jest zaraźliwe i wie o tym wielu ,którzy zasmakowali raz i latają do dzisiejszego dnia . Poza tym latanie szybowcem na zboczu nie kłóci się z lataniem modelami silnikowymi i elektrykami a nawet z F3K . W zasadzie najlepsze warunki zboczowe są jak wieje wiatr i to mocno a dla innych klas to najgorsze warunki poza deszczem .
Jaccy1 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Dziś w Starych Marzach były idealne warunki do latania na zboczu. Siła wiatru 8-10m/s, słonko, ciepło, żona obok wiosna!!! 3
Jaccy1 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 O fotografa miałeś. Dziś nie dałem rady. Jutro Starogród. 1
Jaccy1 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2015 Szkoda że spóźniłem się na prezentacje. Fajne fotki. Jak ja przyjechałem, to już tak nie wiało. 1
Rekomendowane odpowiedzi