Jaccy1 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jeszcze Dorota miała być, ale przeszła się na zakupy i stwierdziła że za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dziś w Starych Marzach szału nie było 5-8m/s, ale przewietrzyć siebie i model udało się Fotki z komórki, bo byłem sam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dziś lataliśmy we dwóch . Ja i Piotr, który pierwszy raz oblatywał nowy nabytek . Wiało 10-12m/s, można było troszkę się i modele przewietrzyć 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ogladam ladne fotki..wnioskuje ,ze ladowanie na "oranym"..dobrze ,ze pogoda w + inaczej po zmarzlinie..ale tak bywa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Bardzo świeżo zaoranym (chwilę wcześniej traktor przygotował lądowisko). Wyjątkowo miękko było . Oby zawsze tak miękko było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ładnie panowie. Piękne ujęcie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dorota robiła foty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Już myślałem że się nie doczekam zobaczyć w powietrzu znów tego biało niebieskiego bolida F3F Teraz już się nie wyłgasz zawodnicze latanie F3F to tylko kwestia czasu . Bardzo się cieszę że chłopaki rozwijają się może niebawem będziemy mieli jeszcze jedno miejsce gdzie będziemy kierować się na zawody F3F 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ładnie panowie. Piękne ujęcie. Za motylkiem delikatny pioropusz kurzu..super fotka . Dodam ,ze w poblizu tej miejscowki jest piekny motel..mozna zajechac na sobotnio-niedzielne latanie / szalas z miejscowka w lesie z lawami i stolem do biesiadowania/ warto polatac tam i pojechac dalej do Mechelinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 w Mechelinkach nie wieje tam tylko jest bajka 2m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 To mozna zamczyc gacie na plazy..pojesc rybki smazonej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dziś pogoda nie zawiodła. Nie padało,słonka było mało i najważniejsze że wiało bardzo damsko 13-15m/s. Glajciarze musieli czekać aż wiatr się uspokoi, ale się nie doczekali Całe zbocze nasze tzn. Olka, Piotra i moje Dziś nareszcie latanie bez rękawiczek Wiosna!!! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Supreowo mieliście, a na naszym lotnisku kilku modelarzy postanowiło trenować opanowywanie turbulencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Supreowo mieliście, a na naszym lotnisku kilku modelarzy postanowiło trenować opanowywanie turbulencji. I to z powodzeniem Na ostatnim zdjęciu nie tylko model chciał latać. Berecik również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 I to z powodzeniem Na ostatnim zdjęciu nie tylko model chciał latać. Berecik również Tam nie jeden berecik latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Miło popatrzeć jak się toczy życie modelarskie na zboczach w naszym regionie nie koniecznie zawodnicze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Przy takich modelach to do zawodniczego jest tylko mały krok a znając życie jak już się kupiło taki model prędzej czy później przyjdzie ochota na ściganie się nim nie tylko z wiatrem i wronami ale również czasem na bazach Latanie na zboczu jest zaraźliwe i wie o tym wielu ,którzy zasmakowali raz i latają do dzisiejszego dnia . Poza tym latanie szybowcem na zboczu nie kłóci się z lataniem modelami silnikowymi i elektrykami a nawet z F3K . W zasadzie najlepsze warunki zboczowe są jak wieje wiatr i to mocno a dla innych klas to najgorsze warunki poza deszczem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dziś w Starych Marzach były idealne warunki do latania na zboczu. Siła wiatru 8-10m/s, słonko, ciepło, żona obok wiosna!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 O fotografa miałeś. Dziś nie dałem rady. Jutro Starogród. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Szkoda że spóźniłem się na prezentacje. Fajne fotki. Jak ja przyjechałem, to już tak nie wiało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi