Jaccy1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dziś nie dałem rady, ale jutro Starogród i czwartek Unisław Sprawdzę nowe ustawienia Respecta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Loty na zboczu w Nowych Marzach w ekstremalnych warunkach Już nie wiem, co jest łatwiejsze latanie przy temperaturze -15? czy +35 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Takie samo ciepełko, jak dokładnie rok temu http://pfmrc.eu/index.php?/topic/45742-stare-marzy/?p=511734 Jak widać na załączonym obrazku, korek od wody, bez której nie dało się latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Filmik z piątkowego zboczowania. Komórką, ale coś tam widać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dziś planowałem latanie zboczowe na Bloczku albo w Nowe nad Wisłą ostatecznie łączka w Starogrodzie Dolnym Piotr zadzwonił że latamy w Nowych Marzach (zupełnie inny kierunek ) no i miał racje bo polataliśmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jeszcze filmik z dzisiejszego Baaaardzo szyyyyybkiego Zboczowania Nagrany przez Piotra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 To złudzenie powolności chyba jest przez tem koślawy obiektyw kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jakie zioło, takie loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jesteśmy z Piotrem w Marzach. Warunki super 10-12m/s. Idę dalej latać póki do roboty nie zawołają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Loty udane, modele całe i nie katowane. Pozmieniałem ustawienia i jakby lepiej teraz nim się lata . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 nie za mało balastu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dziś nie dałem rady jechać do Parsk, ale zaliczyłem przed wyjazdem łączkę w Starogrodzie Jutro z rana(po kawie z Szefową) Unisław jak nie będzie padać Szkoda że w Marzach nie będzie wiało, bo też tam muszę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Marzy w sumie nie wiem czy Nowe czy Stare ale oblatane. Wiało koło 8 m/s z czasami sporą odchyłką, mgliście ale super fajnie ulotniłem Dianę, która chyba się urodziła na zboczu Oczywiście dopisało jak zwykle towarzystwo "zboczeńców" skromna ale sympatyczne 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Super fotki. No to chyba teraz częściej będziecie w Starych Marzach. Ja dziś jadę do Marz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jak to powiadają, na dobrym zboczu to wszystko poleci, nawet kurczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Dziś w Starych Marzach duża odchyłka, szaro, zimno i nawet ptaki nie latały. Czy to już jesień? Dwa loty i uciekłem na kawę do mojej lepszej Połowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Macie fajnie a ja na wygnaniu w 3 City uzupełnię filmem Damiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Filmik fajny, ale ja chcę zobaczyć na żywo Dianę w Starych Marzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jacku jak tylko będzie czas i warunki Diana będzie gościć na zboczach nie tylko w Marzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi