Jaccy1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ziemia jeszcze nie zmarznięta, lądowania bez szkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Parę fotek z dzisiejszego zboczowania w Marzach Wiatr prostopadły, turbulętnie przy lądowaniu, wiało 9-11m/s. Już można było ganiać po klifie Trudno się lata jak słońce prosto w oczy wali, a jeszcze trudniej fotkę strzelić Jak Się uda, to jutro powtórka w Marzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Miało wiać w Starych Marzach, a było 3-6m/s. Cztery godzinki na świeżym powietrzu- super .Nawet znalazł się czas dla Mistica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 przystojniaki dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jeszcze filmik z pierwszego oblotu Respecta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 W Starych Marzach słonko, lekki wiatr i tylko minus 8 mrozu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Minus 8 to jeszcze nie mróz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Masz rację. Można było się opalać na serio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ładne malowanie! Wpadło mi w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 I bardzo widoczny. Malowanie Mistrza Leszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzisiejsze popołudnie w Starych Marzach Jeszcze filmik z dzisiejszego zboczowania w Starych Marzach https://www.youtube.com/watch?v=tVWQYmcxV6I&feature=youtu.be 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 To fajnie, że dopisały wam warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Fajnie Ci model zaczyna latać za dużo na mocno wystawionym BF lecisz. Strasznie Ci przez to modelem kolebie. Otwórz żeby trochę zwolnić, potem zamknij całkiem lub minimalnie zostaw i dopiero na sam koniec hamuj z wyczuciem Jako że wiesz jak jest u nas, to Ci powiem że w sobotę na "klifie" kilka razy bezproblemowo lądowałem bez BF. Modelem ważył około 4kg. Potem już dolatywałem w pobliże drogi i dopiero wtedy otwierałem BF przywieszając model i lądując nim na drodze. Lataj płynnie i takoż samo ląduj Na zawodach czasami lądowanie jest ważniejsze niż lot I trzeba je trenować. Na zawodach nie dość że może być duzy wiatr, rywalizacja to i nerwy że nie swoje zbocze i nie swoje lądowisko 2-3 modele muszą starczyć czasami na dzikie 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dziś w Starych Marzach miała być odchyłka, a było idealnie . Idealnie bo: wiało prostopadle, 10-12 w porywach 15m/s, turbulętnie-adrenalina, wiosna-słonko-latanie bez rękawiczek i jeszcze jak przyjechałem do pracy, to podobno nie marudziłem . Modele skakały jakby jechały po torze motocrossowym w Chełmnie, a ołowiu zapakowane do pełna . Lądowisko miękkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A ja miałem dzis za turbulentnie. Zamiast latac dwie godziny po pierwszej stwierdziłem ze to pierdziele i pojechałem do pracy I na dodatek kamieni sie najadłem bo mi mawiało. Fu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jeszcze krótki filmik z latania w Marzach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ładnie pomyka Ci ten model. To już pora coś na bazach potrenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ładnie pomyka Ci ten model. To już pora coś na bazach potrenować Dziś z Piotrem w Starogrodzie gwizdaliśmy na bazie A, a na bazie B trzeba było dotknąć sosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To dobry trening. Tak latają w Czechach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pobiwakowaliśmy z Damianem w Marzach od rana, było gęsto 'szmatolotów" a koledzy wyczynowcy uskuteczniali trening na bazach. Miły poranek i latanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi