rufik Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Czy widzial ktos moze taki plecak w naszych sklepach : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=30357 Jest dostepny w international za 10$, ale juz najtansza wysylka do prawie 19$...w europejskim backorder:( Albo ktos ma jakis lepszy patent na przenoszenie modelu, noszenie tego calego wyposazenia na dluzszych dystansach jest niewygodne-reklamowka odpada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kry Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Idz do krawca z wymiarami i materiałem, szybciej i na wymiar pod model;) Ew. zapytaj babci jeśli ta ma maszynę do szycia. Wysłane z tapacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Myślałem nad przeróbką plecaka, ale został mi w domu tylko jeden. Dochodzi koszt zakupu plecaka, materiału i robocizny. Maszynę do szycia posiadam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kry Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak chcesz oszcedzic na materiale to idz do sklepu kup trochę grubej tkaniny syntetycznej (np. Brokat ładnie wyglada ale jest drogi), od biedy uzyj starych dżinsów, bo skrzydła sa wąskie i długie. W plecy wstaw cos na uszczelnienie np. 5 cm pasy depronu/ kartonu. No i pozostają do zrobienia rączki do noszenia. Wysłane z tapacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja bym poszedł do sklepu z bronią i kupił za 50 zł futerał na sztucer albo wiatrówkę. Wygląda prawie identycznie, złożony model się zmieści. A jakie miny przechodniów jak będziesz szedł na lotnisko... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tak własnie oglądam te futerały i wydaje mi się ze będą trochę za ciasne na mojego sky surfera. Jeszcze się jakieś służby porządkowe przyczepia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Co myślisz o grupowym zamówieniu ? Chociaż nie wiem czy schowam skrzydła swojej Extra 300 w tym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jaka masz szerokosc skrzydel? Nie mam nic przeciwko zbiorowemu zamowieniu. Moze ktos jeszcze chcialby zamowic taki plecak? Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kry Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Z którego magazynu chcielibyście to ściągać? Z chińskiego czy europejskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 z Chińskiego, w europejskim nie wiadomo kiedy się pojawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jeśli nie pokrowiec na wiatrówkę to polecam pokrowiec na narty Jak za wąski to na deskę snowboardową Jest o tyle fajny że można ściągnąć paskami i model nie lata w środku. Można te pokrowce często nosić jako plecak bo mają podwójne rączki - uszy.dodatkowo na rynku jest sporo pokrowców z regulowaną długością. Na rożne modele, widziałem od bodajże 1,40m do nawet 1,90m. Jeśli chcemy go usztywnić to można go wyłożyć np taką pianką którą osłania się szybę w aucie przed śniegiem. Miękka pianka z jednej strony z folią aluminiową. W zimę dodatkowo będzie chronić pakiety przed zimnem, a waży to bardzo mało.Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mam coś takiego na bixlera 2 ma dwudzielną komorę na płaty skrzydeł i szelki dwie sztuki właśnie się szyją jak by co to będą na sprzedaż :)więcej zdjęć mogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Arek sam korzystasz z pokrowca na deskę snowboard możesz pokazać zdjęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Przemku nie korzystam bo ja swoje modele zawsze wożę w aucie. Pomysł na pokrowiec od deski wpadł mi do głowy z pewnej sytuacji. Pracowałem kiedyś w kołchozie zwanym "Cztery Fy" i raz wszedł pan i szukał pokrowca na narty/deskę snowboardową. Jak zapytałem czy dla niego (wiek myślę ok 60 parę lat) to odpowiedział że tak, ale nie jeździ tylko potrzebuje taniej alternatywy dla pokrowca na wykrywacz metalu. Więc jak widać może mieć rożne zastosowanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mój brat trzyma w takim pokrowcu miecz (feder). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 W razie co to mam uszyte 2 sztuki pokrowców plecaków na bixlera2 itp i mogę sprzedać są w innych podobnych kolorach więcej zdjęć mogę wysłać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Odkupuje temat, trochę czasu upłynęło ... może pojawiły się jakieś nowe rozwiązania, pomysły. Potrzebuje torby/pokrowca/plecaka do przewożenia małego w pełni rozkładanego modelu na motocyklu. Zastanawiałem się nad... Pokrowcem na snowboard dla dzieci... długość 100-110 cm... 40 zł. albo... pokrowcem na broń - wymiary wewnętrzne: 100 x 26 x 10 cm Usztywniony, fajny ...tylko cena znacznie wyższa... 230 zł. Może ktoś przerabiał już ten temat? - za wszelkie uwagi i wskazówki z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi