rapier Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 JAkiś czas temu natknołem się na wydaje się bardzo pomocną aplikację na smartfony. Aplikacja prościutka ale aby była pomocną wymaga pracy nas wszystkich. Jest to aplikacja RcMap którą można pobrać w google play https://play.google.com/store/apps/details?id=si.patron.rcmapMożna na mapę nanieść wiele przydatnych dla nas wszystkich danych jak lotniska modelarskie, sklepy, tory dla modeli kolowych, zbocza do latania ( ta ostatnia opcja jest wielce przydatna) Do każdej naniesionej lokalizacji można dodać krótki opis np. kierunek wiatrów na zboczu czy inne warunki itd. Aplikacja oferuje nawigację do danego miejsca.Zachęcam do pobierania i aktualizacji. JA zaczołem od kilku rzeczy w okolicy Krakowa.Po naniesieniu dane te są widoczne po okresie "weryfikacji" który trwa od kilku min do kilku godzin. Rozumiem ze to chodzi o aktualizacje mapy raczej.Polecam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No fajna aplikacja, właśnie dodałem nasz Niebrzegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Warszawa nawet ma kilka lotnisk i sklepów. Mam własną mapę dla Wawy i okolic to przyniosę całość do apki w wolnym czasie Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino774 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Już tej apki chyba nie ma bo znaleźć nie mogę i link też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jak nie działa jak działa Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Apki nie ma Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka takie cos mi sie wyświetla Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 To dziwne bo minutę temu zciagnolem i zainstalowałem Jak najbardziej jest i link działa Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 U mnie wypisuje, że nie odnaleziono servera, więc coś się dzieje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To dziwne bo ja zciagam bez problemu i instaluje Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja mam od jakiegoś czasu zainstalowaną ale teraz coś się wykrzacza ja próbuję odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To dziwne bo ja zciagam bez problemu i instaluje Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Jeśli miałeś już zainstalowana to będzie ci pobierał, jeśli twórca z jakiegoś powodu usunął program to osoby które go maja mogą dalej go pobierać. Podejrzewam ,że twórca poczuł możliwość zarabiania na tym i przygotowuje nową płatną wersję. (przeważnie tak jest) Inna ewentualność jest taka ,że ktoś się doczepił do praw autorskich albo zamieszczonych danych. Tak czy siak apki nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi_72 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właśnie przed chwilą pobrałem bez problemu. Zainstalowano się i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Miałem ja kiedyś zainstalowaną. Potem usunąłem. Dwa dni temu znów zainstalowałem na innym telefonie Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wyszukiwarka w sklepie Google nie znajduje aplikacji rcmap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 moja wyszukiwarka znajduje, aplikację da się zainstalować ale uruchomienie wywołuje błąd (nie widać nawet interfejsu) - może działa tylko na starych androidach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Magia jednym słowem, próbowałem na kilku telefonach i przeglądarkach na różnych komputerach, zalogowany i nie, wszędzie wyskakuje info o braku aplikacji, nawet wyszukiwarka google play nie znajduje takiej apki. Czary jakieś Wklejcie jakiś screen jak to u was wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi