Władek50 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Jako, że jestem mowy i przed chwilą zarejestrowany, chciałem powitać polską brać modelarską. Przejdę do sedna. Szukam pomocy w budowie, a raczej w zaplanowaniu prostego w wykonaniu śmigła wiatraka holenderskiego. Raczej ma to być ozdobą, a nie elementem roboczym. Coś takie jak na zdjęciu. Link poniżej. http://www.kerrygems.com/blennervillewindmill/pics/pic.jpg Chodzi o to by miało elegancji wygląd miły dla oka. Może w internecie istnieją jakieś plany (mile widziane). Jakich materiałów użyć w celu uzyskania odpowiedniej sztywności itp. Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomisław Piotr Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 No chyba MarekX jesat tutaj ekspertem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barlu Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Ma być normalnych rozmiarów ma się rozumieć :devil: (żarcik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Władek50 Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 To fakt, nie dopisałem że długość jednego płata to 1 m, czyli średnica 2 m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.