bubu Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Heya... Nazywam się Kamil Ciesielski i mieszkam sobie w Czepinie ... nikomu to pewnie nic nie mówi Czepino to niewielka wioska około 15 kilometrów od Szczecina... Mam sobie 21 latek i obecnie studiuje na Politechnice Szczecińskiej... Modelarstwem interesuję sie od małego a zaraził mnie nim mój Papa Na poczatku były to wiadomo plastiki ,modele kolejek w skali H0 i modele swobodnie latajace , po ukonczeniu 8 latek Papa uczył mnie latać modelem motoszybowca a był to Astir nieistniejącej już firmy MOdella > Obecnie nauka nie pozwala mi na wariacje modelarskie wiec i chwalić nie mam się specjalnie czym ( dwa deproniaki + skrzydełko równiez z depronu + Mantis firmy Hakker w wersji elektro + ukończony w 98% model dwupłata Filip o którym później się rozpiszę w dziale Spalinka + na wiosnę rozpoczynam budowę makiety Jaka 3 na silnik 15 cm , obecnie gromadze jeszcze fundusze na chowane podwozie , serwa i inne szpargały) Nie przynudzam już więcej 8) Bardzo chciałbym brać czynny udział w życiu na Forum no ale szkoła szkoła szkoła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Znam to - poprostu życie... Zestawy firmy Modela? Przewinęło się przez moje i ojczulka łapki kilka... Spurt, Trener, w końcu Vega - bardzo fajne zestawiki. Co prawda Vega miała fabrycznie ciężkie skrzydła, ale latało toto pięknie A wogóle to witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.