cyrax_ojz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 w planie ma być czas i miejsce dla modelarzy chyba warto przyjechać oby pogoda dopisała lepiej niż w ubiegłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Czy ktoś wie coś na temat tego czy impreza się odbędzie ze względu na pogodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jeszcze kilka zdjęć odemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pomyliłem daty Świetne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Przeglądam sobie zdjęcia i zaciekawił mnie jeden samolot: Szukałem w internetach ale nie mogłem go znaleźć wie ktoś jak się zwie ta maszyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi