Tomek.S Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Czego to ludzie nie wymyślą www.kurierolsztynski.pl/40909,2014,05,22,policja-przechwycila-bezzalogowy-samolot-ktorym-przestepcy-szmuglowali-papierosy-na-granicy Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ten news ma z dwa tygodnie. I chyba był już omawiany na forum. Mnie ciekawi jak go przechwyciła, Wysłali F-16, czy strzelali do niego z pepeszy. Czy też może bardziej prozaicznie - sam spadł, a pogranicznicy go znaleźli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Temat "przenoszenia towarów" z miejsca na miejsce to bardzo interesująca sprawa, szczególnie dzisiaj gdy drona można zaprogramować tak aby przeleciał z miejsca A do miejsca B bardzo precyzyjnie dostarczył co miał dostarczyć i wrócił do miejsca startu. Nie dziwię się, że i przemytnicy się zainteresowali tematem Kto wie, może niebawem jak ktoś będzie chciał "zajarać to mu dealer podrzuci z powietrza oczywiście klient wcześniej zrobi przelew i poda współrzędne dostawy Podobno Amazon robił takie próby z dostarczaniem niewielkich przesyłek pod drzwi klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.S Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wybaczcie, dłuższy czas nie byłem na forum, a o tym dowiedziałem się z dzisiejszych "mistrzów" stąd też moja opóźniona reakcja A co do tematu: Już jakiś czas temu miałem taki pomysł, żeby za pomocą fpv bawić się z takie zrzucanie ładunków. Jakieś trasy ciekawe oznaczyć i na celność zrzucać takie markery (takie jak w zawodach balonowych). Czy może ktoś już się bawi o takie coś? Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ten news ma z dwa tygodnie. I chyba był już omawiany na forum. Mnie ciekawi jak go przechwyciła, Wysłali F-16, czy strzelali do niego z pepeszy. Czy też może bardziej prozaicznie - sam spadł, a pogranicznicy go znaleźli. Optuję za tym ostatnim, najpewniej sam spadł i przypadkiem ktoś na niego wlazł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ciekawe wykonanie tego drona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 e tam ciekawe... jakby ktos to na forum pokazal to by zostal grupowo wysmiany za niestaranna prace i tandete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 dlatego pisze ze ciekawe ale widzisz taka beznadzieje a jednak lata. Ciekwae jaki silnik tam dal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi