Lech Mirkiewicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam. Mamy nadzieję ,że tegoroczny piknik odbędzie się bez niespodzianek pogodowych i również mamy nadzieję na liczne przybycie wszystkich stałych i nowych uczestników wspólnego latania w Biłgoraju.W tym roku w razie złych prognoz pogodowych przełożymy piknik o tydzień. Na razie plakat, więcej informacji niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam. Właśnie wróciłem z krótkiego urlopu i ostro zabieramy się do przygotowań do naszego pikniku. Praktycznie wszystko mamy ogarnięte, jeszcze tylko mobilizacja przygotowania płyty lotniska i czekamy na Was . Na plakacie jest napisana godzina rozpoczęcia o 11,00 ale proszę na to nie zwracać uwagi. To informacja dla widzów, my będziemy gotowi na przyjęcie gości w okolicach 8-9ta. Liczymy na liczne Wasze przybycie. Jak zwykle zapewniamy napoje chłodzące, grill, pizza .... Do rozdania mamy 15 pucharów i dyplomy okolicznościowe. Wielka prośba , proszę w jakikolwiek sposób zasygnalizować swoją obecność na pikniku w Biłgoraju ( forum,PW, tel) bardzo ułatwi nam to określenie wielkości zaopatrzenia, oby nikt nie był głodny i spragniony I jeszcze niemiła dla mnie informacja : wpisowe 20 zł (dobrowolne oczywiście) Do zobaczenia ,pozdrawiam Lech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Kraśnik -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Na gorąco krótki filmik z pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jako że nikt nie zamieszcza więcej, wrzucam parę zdjęć zrobionych mi przez moją Żonę. Chciałem podziękować wszystkim organizatorom i uczestnikom za mile spędzony czas oraz profesjonalnie przeprowadzoną imprezę. Bardzo ładnie przygotowane lotnisko. Spotkałem wielu ciekawych, życzliwych i bezpośrednich ludzi - rozmowom i wymianie doświadczeń nie było końca :-). Dopisała również publiczność która chętnie nagradzała loty oklaskami. Chętnie przyjedziemy do Was znowu za rok .Piotr i Ewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasso22 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Piękny ten PZL..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W imieniu organizatorów Vll Pikniku Modelarskiego w Biłgoraju dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie i zaprezentowanie swoich modeli. Dla atmosfery która się wytworzyła na pikniku warto było czekać cały rok i ścierpieć 30-to stopniowy upał. Jeszcze raz wielkie dzięki. Zdjęcia zrobione przez Piotra żonę pokazały całość naszego pikniku, dziękuję. Mój aparat pracował wyłącznie jako kamera a co z tego wynikło, zobaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 http://www.lubaczow.tv/pl/42531/136947/Piknik_Modelarski_w_Bilgoraju.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi