MaciekK Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Cześć Czy ktoś zetknął się z zamiennikami do SANWY w trybie FHSS-1 ? Czy tylko oryginały ? pozdraiwm Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 chyba tylko ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tylko oryginały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mam RX-60 i RX-600. Oba Sanwa, ale Made in China na nich. RX-631 i RX-10 też China. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ale to nie to samo co np. FHSS Futaba i FHSS Orange - zamiennik dla oryginału Po prostu chińczyki produkują dla Sanwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Byłem przekonany o braku zamienników ale wolałem spytać zanim będę się upierał. Dzięi za odpowiedzi - niestety potwierdzacie moje obawy.... a może nie obawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi