Trusek Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witajcie! Mam na imie Maciej i z zagadnieniem modelarstwa RC delikatnie zapoznal mnie znajomy - takze uczestnik owego forum. Moje doswiadczenie modelarskie zakonczylem ladnych pare lat temu na modelach klejonych (przechodzilem ten etap jak prawie kazdy) Revell czy Italerii. Nie spodziewalem sie ze kiedykolwiek do modelarstwa wroce a to ze wogole kupie sobie model latajacy to na pewno. A tu hops - w zeszlym tygodniu po konsultacji z moim znajomym zakupilem Smiglowiec RC Syma S3, ooo taki: http://site.hobbypartz.com/pimages/56H-F3-White/700/56H-F3-White-2.jpg Dzis po 20:00 jak ustal wiatr wykonalem pierwsze loty i go nie popsulem. Poprostu czad. Nawret potrafilem go wytrymowac (jesli to wogole dobrze okteslilem). Latalem tak dlugo az wyladowaly sie oba akumulatorki. Moja es trojeczka cala i zdrowa wyladowala w kartoniku i czeka na nastepne loty. Tak wiec sam jestem ciekawy jak moje zainteresowanie modelami RC bedzie ewoluowac. Pozdrawiam - Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi