aniol310 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 mam taki problem: po włączeniu nadajnika serwa zaczynają drgac i wychylaja się tylko w jedna strone. Sprawdzałem na serwach mini jak i na standardowych w obu przypadkach ten sam objaw. na innym odbiorniku działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 no to pewnie odbiornik uszkodzony. sprawdź ewentualnie kwarc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jeśli chodzi o kwarce to nie mam kwarców Sanwy tylko E-sky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 wiele razy już pisali forumowicze że kwarce esky nie działają z innymi markowymi odbiornikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 odbiornik wczoraj sprawdziliśmy na kwarcach Hitec i działał bez zarzutu, czyli to jednak kwarce :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.