aniol310 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 mam taki problem: po włączeniu nadajnika serwa zaczynają drgac i wychylaja się tylko w jedna strone. Sprawdzałem na serwach mini jak i na standardowych w obu przypadkach ten sam objaw. na innym odbiorniku działa normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko_k Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 no to pewnie odbiornik uszkodzony. sprawdź ewentualnie kwarc Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniol310 Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 jeśli chodzi o kwarce to nie mam kwarców Sanwy tylko E-sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko_k Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 wiele razy już pisali forumowicze że kwarce esky nie działają z innymi markowymi odbiornikami Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 odbiornik wczoraj sprawdziliśmy na kwarcach Hitec i działał bez zarzutu, czyli to jednak kwarce :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.