GiulioN Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Coś tam widać na filmie mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Po oblocie mojego skrzydełka MATRIX,a 2 metrowego też zamierzam dodać spoooro taśm LED. Myślałem dać kilka kolorów ale widać że wystarczą 2 aby się nie pogubić gdzie i jak model leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 3 kolory Lewe skrzydło czerwone, w centropłacie trochę białego i prawe zielone. Tu jest łącznie 1,2m pasków diód RGB z HK (niestety sterownik poszedł z dymem) wklejonych w rowki EPP i fajnie to podświetla całe natarcie. U ciebie jest ten problem, że zielonego depronu tak nie podświetlisz. Ale powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (niestety sterownik poszedł z dymem) Wina tego co instalował sterownik czy jakiś inny powód ?? Może bym się sam skusił na RGB Ja myślałem kilka metrów z 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Sam z siebie się sfajczył. Wszystko polutowane, przymocowane w pokoju do półki na sprawdzenie, działa fajnie. Dociąłem 80cm do skrzydełka, podłączyłem i poszło. Wymontowałem sterownik, polutowałem paski kolorami i świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Niedługo u siebie coś wykombinuję, ale najpierw jakąś kabinkę muszę wymyśleć bo bebechy na wierzchu poklejone taśmą aby go oblatać i wyznaczyć SC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Naprawiłem sterownik, okablowanie zrobione na nowo (z wyjątkiem końcówek skrzydła, nie chciało mi się ) i tak to wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=Jy8WyZ26Muw&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Daj mi konieczne link do tego sterownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Proszę http://hobbyking.com/hobbyking/store/__23792__9_Mode_Multi_Colour_Multi_Function_LED_strip_with_Control_Unit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Thx, to zwykłe RGB tylko ja nie potrzebuję zdalnego przełączania :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlenex98 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Co by to było jakbyś sobie tak w nocy latał i by Ci to padło Lądowanie na IFR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi