zyromskij Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zbudowałem tricopter projektu D. Windestala niestety mam problem z serwem, które po włączeniu silników zaczyna wibrować/kołysać się. (FC to kk 2.1.5, servo to turnigy XGD-11HMB). Wiem, że inni użytkownicy tej płytki i tricopterów skarżyli się na ten problem, jednak mi nie udało się go rozwiązać...Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 filtrowanie trzeba zwiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 plastelina + kit + anioł pański = może pomoże, a jak nie to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Filtrowanie mam na 95% a i tak niewiele to pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A próbowałeś włożyć inne servo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Próbowałem z analogowym 9 gramowym turnigy tg-9e i było jeszcze gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi