Grzechu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 witam! ma ktoś spis treści bądź mógłby zrobić skana? Książki Abc miniaturowego lotnictwa i Modele halowe z napędem gumowym bo nie wiem czy warto kupić (tą pierwszą warto, ale drugiej nie znam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Książki Abc miniaturowego lotnictwa a która część? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 coś takiego: MINIATUROWE LOTNICTWO ABC MODELARSTWA LOTNICZEGO W.Schier Wydawnictwo WKiŁ - 1986r. I wydanie str. 144 warto kupić te książki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Zawsze warto kupić książkę związaną z zainteresowaniem, tak nabyłem"Zdalnie sterowane modele szybowców" W. Niestoja i jestem zadowolony z zakupu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chodzi o to? 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jeżeli chodzi ci o taką żółtą książke Pana Schiera to warto ją kupić... Osobiście jej nie mam, ale po przeglądnięciu (kolega ją ma) zauważyłem duuużo przydatnych informacji, także jak masz okazje to bierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dla mnie ta żółta książka to jest świętość - mam ją do dzisiaj, zniszczoną, w kawałkach. Kiedys kupiła mi ją mama, gdy byłem mały, i to od niej zaczęła się moja przygoda z modelarstwem. Gdy widziałem opisy modeli RC, to było to jakby z innego świata, takie niemożliwe do osiagnięcia. Ale czasy się zmieniły... Kiedyś robiłem z kolegą model XYZ na procę (z tej książki), i to było moje najwyższe osiągniecie. O RC nawet nie marzyłem, bo to było jak lot w kosmos. Pozdrawiam - tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Sekator - serdeczne dzięki! wezmę obie książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.