Skocz do zawartości

Spis treści książek - abc lotnictwa oraz modele halowe...

Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

ma ktoś spis treści bądź mógłby zrobić skana? Książki Abc miniaturowego lotnictwa i Modele halowe z napędem gumowym

bo nie wiem czy warto kupić ;) (tą pierwszą warto, ale drugiej nie znam)

Opublikowano

coś takiego:

MINIATUROWE LOTNICTWO ABC MODELARSTWA LOTNICZEGO

W.Schier

Wydawnictwo WKiŁ - 1986r.

I wydanie

str. 144

warto kupić te książki? :)

Opublikowano

Zawsze warto kupić książkę związaną z zainteresowaniem, tak nabyłem"Zdalnie sterowane modele szybowców" W. Niestoja i jestem zadowolony z zakupu:)

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o taką żółtą książke Pana Schiera to warto ją kupić... Osobiście jej nie mam, ale po przeglądnięciu (kolega ją ma) zauważyłem duuużo przydatnych informacji, także jak masz okazje to bierz.

Opublikowano

Dla mnie ta żółta książka to jest świętość - mam ją do dzisiaj, zniszczoną, w kawałkach. Kiedys kupiła mi ją mama, gdy byłem mały, i to od niej zaczęła się moja przygoda z modelarstwem. Gdy widziałem opisy modeli RC, to było to jakby z innego świata, takie niemożliwe do osiagnięcia. Ale czasy się zmieniły... Kiedyś robiłem z kolegą model XYZ na procę (z tej książki), i to było moje najwyższe osiągniecie. O RC nawet nie marzyłem, bo to było jak lot w kosmos.

Pozdrawiam - tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.