Mirek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam wszystkich obecnych i nie obecnych na forum. Mieszkam w Tychach ,mam 40 lat .modelarstwem lotniczym zajmuje się od 15lat, tak fizycznie bo początki były wcześniej. Zdążyłem juz zaszczepic moich dwuch synów, są narazie lepsi nie będę owijał , ale się postaram.Pozdrowionko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witaj Mirku! Myślę że w awatar wstawisz zdjęcie razem z synami,według tego co widziałem w Podwarpiu to synowie uczą cię latać,też powinni być z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam na forum imiennika i równolatka. Wstaw avatarka i opisz co miałeś i czym teraz latasz, będę opisy śledził z uwagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Cię Mirku :* :wink: . Widzę, że nić Ariadny jest skuteczna :mrgreen: :devil: . Do zobaczyska ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 witam ,lecz nadal mam problemy ze zdieciem . nie daje sobie rady :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 wkrótce opublikuję moją eskadrę .postaram się o fajne fotki.pozdrowionko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam wszystkich. Swego czasu w mojej głowie narodził się pomysł zrobienia modelu typu elektro, ale o wymaganiach relaksowo-akrobatycznych. No i wziąłem sie do roboty. Trwało to około tygodnia.N a początku było tak; Potem trochę pracy i efekt; Na zdięciu moi synowie i koledzy z Bierunia,mój model to ten szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Na tapecie mamy d wupłacika namówił mnie naj młodszy syn abym zbudowa ł go dla niego myślę że na otwarcie sezonu na podwarpiu będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Zdięcie tej balsówki to nie jest mój elektro, mała pomyłka.To reaktywacja ajaxa z poprzedniego sezonu.Skończył marnie ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 cdn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:figol:. Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Proponuje zdjęcia z opisem modeli zamieścić w dziale MOJE MODELE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dzięki za radę przeżucę się w chwili wolnego czasu, a oprócz tego jeszcze jest trochę w stajni. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.