robertus Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak nie widzieliście, Kolejny film naszych orłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 super filmik. a wiedzieliście, że Migiem w Królewie lata dziewczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Wiem, że na Su-22 w Świdwinie lata dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 W programie Top Wings był wywiad z panią, która lata migiem Jak ja bym chciał kiedyś przelecieć się taką maszyną Jak w Lock On Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Oglądałem, super sprawa. właśnie robią mi hałas nad domem wspólnie z Mirage. a z 2 godz. temu się nawet mi-24 pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ty to masz fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 U mnie też ostatnio MIG-29 akrobacje kręcił nad lotniskiem Mam do lotniska około 2 Km więc jest na co popatrzeć MIG-i 29 widzę codziennie, często pojawiają się też PZL-130 ORLIK, CASA i HERCULES (te ostatnie sporadycznie). Często też lata śmigłowiec w biało-czerwonej barwie (codzień) ale nie wiem jaki :/ PS. Pierwsze sceny na filmie widać dronem kręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 W programie Top Wings był wywiad z panią, która lata migiem Jak ja bym chciał kiedyś przelecieć się taką maszyną Oczywiście przez cały czas mówimy o MiG-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 a taką fotkę widzieliście (Klecie, marzec 2010, podejście do EPMB): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi