user Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witajcie, chciałbym sobie kupić jakąś jedną lepsza ładowarkę do wszystkiego, a głównie pod kontem lipol - czyli ładowarka musi mieć wbudowany balancer. Super gdyby ładowarka była zasilana z sieci 220V i aby miała dość dużą moc (tak abym mógł w przyszłości ładować mocniejsze lipol. Co byście polecili? Zależy mi na pewnym i trwałym sprzęcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Co sądzicie np o ładowarce: HITEC X1 MF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Turnigy Accucell 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 http://allegro.pl/ladowarka-raytronic-c14-pelikan-i4277199880.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kry Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ją używam Redox Alpha, ale to jest ładowarka o przeciętnej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Co sądzicie np o ładowarce: HITEC X1 MF? Namówiłem kolegę. Jest bardzo zadowolony. Jest i 220V i 12V - bardzo fajne parametry i gwarantowana jakość dobrej marki, uniwersalny adapter w zestawie. Osobiście używałem od kilku lat Pelikan C-14 - bardzo dobrze działał i działa dalej, a obecnie Hitec X2-400 - bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Hitec też wydaje mi się bardziej trafnym wyborem - gdyż chociażby ma prąd ładowania do 10A - jest bardziej przyszłościowy - a poza tym jak wpomiano dobra marka gwarantuje jakość. Przynajmniej tak mi się wydaje ;-) Dodatkowo ma 220V więd dokupując dobry zasilacz ceny przestają się bardzo różnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Hitec też wydaje mi się bardziej trafnym wyborem - gdyż chociażby ma prąd ładowania do 10A - jest bardziej przyszłościowy - a poza tym jak wpomiano dobra marka gwarantuje jakość. Przynajmniej tak mi się wydaje ;-) Dodatkowo ma 220V więd dokupując dobry zasilacz ceny przestają się bardzo różnić. Witaj, kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam, jeszcze nie ale ładowarka jest na liście zakupów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi