Stefanpasz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam, Bardzo dziękuję za wysoką ocenę. Niezmiernie się cieszę z zajęcia pierwszego miejsca Gratuluję wspaniałych modeli kolegom i nie zazdroszczę członkom JURY trudnego wyboru. Patrząc na rosnący poziom z roku na rok, aż boję się pomyśleć co trzeba będzie zrobić w przyszłej edycji Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Stefan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam, Również chciałem się dołączyć do podziękowań. Poziom był wyrównany. Modele prezentują się genialnie i bardzo liczę na to, że w przyszłym roku zobaczę je wszystkie na zawodach. Zarówno publiczność jak i zawodnicy na pewno nacieszą oczy. Co do przyszłej edycji konkursu...pewnie będzie bardziej makietowo i o to chodzi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrb Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam Gratulacje dla zwycięzców i do zobaczenia na zawodach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam. Gratuluję wszystkim naprawdę świetnych i udanych konstrukcji. Faktycznie, poziom był bardzo wysoki... Bardzo dziękuję również za takie specjalne wyróżnienie. Naprawdę, gdy zobaczyłem prace innych byłem pod wielkim wrażeniem, i nie spodziewałem się takiej reakcji jurorów.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Marku - super, że znowu ruszyłeś trochę towarzystwo. Konstruktorzy - rywalizacja z Wami to zaszczyt. Nawet nie wiecie jak mi się mordka cieszyła jako staremu "redukcyjniakowi". A jak łapy świerzbiły żeby skomentować - a tu nie wolno Mam nadzieję, że dzięki przeforsowaniu zmian regulaminu i wykluczeniu w nadchodzącym sezonie modeli o rozpiętości 800mm, kraksy będą mniej bolesne i destrukcyjne a modele pożyją dłużej. Powinno to skłonić do budowy właśnie takich pół makiet, jakie oglądaliśmy w konkursie. Bo szkoda czasem patrzeć na model, który tylko ilością płatów i znakami przynależności przypomina oryginał... Zatem trenujmy i do boju w nadchodzącym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi