Stefanpasz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam, Bardzo dziękuję za wysoką ocenę. Niezmiernie się cieszę z zajęcia pierwszego miejsca Gratuluję wspaniałych modeli kolegom i nie zazdroszczę członkom JURY trudnego wyboru. Patrząc na rosnący poziom z roku na rok, aż boję się pomyśleć co trzeba będzie zrobić w przyszłej edycji Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Stefan
pilot71 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam, Również chciałem się dołączyć do podziękowań. Poziom był wyrównany. Modele prezentują się genialnie i bardzo liczę na to, że w przyszłym roku zobaczę je wszystkie na zawodach. Zarówno publiczność jak i zawodnicy na pewno nacieszą oczy. Co do przyszłej edycji konkursu...pewnie będzie bardziej makietowo i o to chodzi. pozdrawiam
piotrb Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam Gratulacje dla zwycięzców i do zobaczenia na zawodach pozdrawiam
Piotr T. Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam. Gratuluję wszystkim naprawdę świetnych i udanych konstrukcji. Faktycznie, poziom był bardzo wysoki... Bardzo dziękuję również za takie specjalne wyróżnienie. Naprawdę, gdy zobaczyłem prace innych byłem pod wielkim wrażeniem, i nie spodziewałem się takiej reakcji jurorów.Pozdrawiam!
JacekK Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Marku - super, że znowu ruszyłeś trochę towarzystwo. Konstruktorzy - rywalizacja z Wami to zaszczyt. Nawet nie wiecie jak mi się mordka cieszyła jako staremu "redukcyjniakowi". A jak łapy świerzbiły żeby skomentować - a tu nie wolno Mam nadzieję, że dzięki przeforsowaniu zmian regulaminu i wykluczeniu w nadchodzącym sezonie modeli o rozpiętości 800mm, kraksy będą mniej bolesne i destrukcyjne a modele pożyją dłużej. Powinno to skłonić do budowy właśnie takich pół makiet, jakie oglądaliśmy w konkursie. Bo szkoda czasem patrzeć na model, który tylko ilością płatów i znakami przynależności przypomina oryginał... Zatem trenujmy i do boju w nadchodzącym roku!
Rekomendowane odpowiedzi