Mellon-68 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nasz Kolega ma silnik RCG30. Napisałem wcześniej o moich doświadczeniach: 4,5 kg i 180cc to do 3D górna granica możliwości tego silnika. Ten MX-2 z linku powyżej jest bardzo fajny i będzie też latał tak jak napisano w specyfikacji i na silniku 26cc. Tylko bedzie to latanie jak makietą WWII, a nie jak akrobatem. RCG30 do MX-WWII "spokojnie wyststarczy". Pozdr.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejox Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dziękuję za konkretną odpowiedź. Oglądałem kilka filmów z lotu MX2 i naprawdę jest świetny. Mam tylko jeden problem: nie mogę nigdzie znaleźć planów na niego. Nie wiecie gdzie można takowe znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Koledzy chyba mieli na myśli zakup modelu ARF a nie budowę od podstaw, a ty chcesz jednak budować, ja bym rozważył coś takiego http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=15&t=3325 zbudowany na sąsiednim forum, lata już tych modeli kila w różnych wielkościach i wszystkie latają bardzo dobrze a sam model jest prosty i szybki do zbudowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi