Peter Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Oglądałem ten film kilka razy i zawsze z kamery na ziemi. Terazx pierwszy zobaczyłem zdjęcia z powietrza. Prawdę mówiąc jak zobaczyłem na filmie kamerę po kraksie uznałem, że nie ma szans na jakikolwiek obraz, a tu niespodzianka nagranie przeżyło. Nota bene zdjęcia są naprawdę ładne i te z ziemi i te z powietrza. A co do kosztów to wszyscy wiedzą, że modelarstwo to drogie hobby. Ta kamera to chyba kosztowała mniej niż serwa do tego modelu. Dlatego namawiamy do latania z kamerkami ale nie telefonami! Telefon jest do porozumiewania się na odległość, samochód do przemieszczania się, dom do mieszkania, a do filmowania jest kamera i to taka, która robi filmy, a nie pokazuje obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.