rapier Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kto nie był niech żałuje !!!!. Piknik który jeszcze pamiętamy to był pikuś w stosunku do tego co można było zobaczyć wczoraj na lotnisku w Czyżynach. Ludzi jak na lekarstwo, pogoda śliczna, w końcu jak dawniej publiczność miała kontakt bliski z tym co działo się na pasie i nad pasem , a działo się wiele........ Podróż w czasie....coś pięknego..... Pokazana została cała magia lotnictwa i jego piękno. W rolach głównych : Flyer Bleriot Sopwith Camel Foker Eindecker Fokker Dr. I Curtiss Jenny Całości dopełnił pokaz Żelaznych ukazujący taktykę walk powietrznych I i IIWW Te 1,5h pokazu w wykonaniu Latającego Cyrku Kindernaya i Żelaznych pobiły moim zdaniem cały MPL BRAWO!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=ywXkxGkJ-Z8 https://www.youtube.com/watch?v=59AW5rcEhp8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No to ciekawy jestem co będzie u nas 10tego jeśli zapowiadają to jako "Wielka" rekonstrukcja z okazji wybuchu I WŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 to samo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jesteś pewien? Nie nazwał bym tego wielką rekonstrukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Pokaz był krótki, ale tak wspaniały, że, moim zdaniem, przyćmił cały piknik lotniczy. Było bomba, kto nie był ten trąba! I tyle. A pilot Camela jest szalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 dokładnie. Tutaj filmik ostatni jaki mi się udało nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No zdrowi to oni nie są Super filmik!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Widziałem pokaz pierwszy około 11 który był dodatkowo filmowany przez POLSAT ze śmigłowca. W powietrzu działo się naprawdę dużo :-) Majestatyczne loty dwupłatów i symulowana walka robią ogromne wrażenie ale mnie szczególnie urzekł w locie Bleriot. Zwichrzone skrzydła w skręcie i niesamowity dźwięk silnika sprawiały, że miałem wrażenie podróży w czasie. Jak to kiedyś latało, że prawie nie latało :-) Dziś nasze modele latają szybciej i zwinniej a przecież właśnie te ptasie skrzydła z kawałka drewna i płótna z doczepionym żelastwem co trudno nazwać silnikiem oraz niesamowita odwaga i siła woli jaką prezentował pilot pozwoliły na oderwanie się od ziemi i rozpoczęcie nowej ery w życiu człowieka. To był niesamowity pokaz. ms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Danielus Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A ode mnie filmik z wystawy statycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 To już w niedzielę Wybiera się ktoś do nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Czekamy napewno na relacje Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Było bajecznie Pierwszy pokaz zebrał tłumy widzów. Niestety zaraz po występie żelaznych zaczęło padać i ludzie w panice uciekli. Na drugim już nie było tylu widzów. Bardzo jestem zadowolony. Coś innego i bardzo widowiskowego. Zdjęcia się robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 I obiecane parę moich fotek. https://plus.google.com/photos/105588183236792887171/albums/6046413922781729345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zdjęcia przepiękne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi