germanad Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dzień dobry, zapraszam Szanownych Kolegów do obejrzenia mojej galerii modelarsko-lotniczej na You Tube, między innymi relacji zdjęciowej z montażu Messerschmitta BF-109E Black Horse. Pozdrawiam serdecznie Adam Langer Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam. Bardzo ładny model -proszę napisać coś więcej -parametry ,masa.Silnik też pierwszy raz widzę, mało znana marka w dodatku czterosuw benzynowy.Pozdrawiam i życzę udanych lotów- Adam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
germanad Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dziękuję, Adamie - komentarze z danymi zawarłem w opisie dołączonym do prezentacji wideo na You Tube. kopiuję je dla Ciebie w załączniku [plik Word]. Pozdrawiam serdecznie Adam Langer Jasło Model Black Horse ARF Messerschmitt BF.doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dzięki za szczegółowe dane .Buduję podobny model ale od podstaw, wagowo jak wyjdzie 12 kg to będzie sukces.Cały czas waham się z doborem silnika -dlatego byłem ciekaw odnośnie tego zastosowanego w Me-109.Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
germanad Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dzień dobry, oto link [w pliku Word] do mojego filmu na You Tube z pierwszego uruchomienia silnika VT 42 w modelu ARF Black Horse Messerschmitt BF-109E. Pozdrawiam serdecznie Adam Langer Jasło Pierwsze uruchomienie silnika VT 42 w modelu Messerschmitt BF 109E BH.doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
germanad Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzień dobry, uprzejmie informuję Zainteresowanych Kolegów, że mój aktualny adres poczty elektronicznej, to: german@streamnet.pl. Adres poprzedni: german@gimsat.pl stracił ważność z końcem marca br. Pozdrawiam serdecznie Adam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi