oki188 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam. Stałem się posiadaczem wyżej wymienionej ładowarki ( balancer nie jest mój ) a ponieważ ładowarka ma gniazdko do linkowania ładowarki z balancerem postanowiłem to połączyć. Dlatego wykonałem przewód (obie wtyczki zarobione identycznie). Lecz niestety ładowarka jakby nie widzi balancera i nie pokazuje napięcia na poszczególnych celach . Stąd moje pytanie czy przypadkiem ładowarka nie ma innego wyprowadzenia kabelków w gniazdku A może ktoś używa takiego zestawu i podzieli się swoimi spostrzeżeniami z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis_cro Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 co prawda temat już nieaktualny, ale napiszę dla potomności. Balancer shark BP-5 pokazuje napięcia tylko na czeskich ładowarkach. Mimo że ładowarka Robbe ma takie samo trój-pinowe złącze nie będzie pokazywać napięć, ale mimo to balancer będzie działał Kupić balancer tej samej firmy co ładowarka i będzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.