mikpasz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam Mam ślizgowy kadłub 45 cm waży 0,3 kg z akumulatorem. Mam od samolotu alpha 1500 silnik bezszczotkowy 1050 kv i mam pytanie czy z tym silnikiem wejdzie ona w ślizg ( nie chodzi mi o to żeby płynęła nie wiadomo jak szybko, ale w ślizgu) ? I jeszcze jedno w tym silniku jest wał 6 mm, da się do tego przyczepić cieńszy wał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wróżę z fusów, jakie podałeś, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Czytałeś na forum Marka jak dobrać silnik do ślizgu i regulator? Jest rzetelna lektura napisana przez zawodnika . Jak na razie rozumiem, że nie miałeś czasu czytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Już poczytałem i wiem, że raczej nie wejdzie, ale proszę jeszcze o odpowiedź na pytanie o wał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi