trepisko Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam serdecznie brać modelarską. Wołają na mnie trepisko, żyję sobie w Iławie i tu też pracuję. Ciężko zarobione pieniążki trwonię w miarę możliwości na swoje liczne zainteresowania. Lubię sobie polatać w wirtualnym świecie PC. Od Rise of Flight przez ił2 szturmownik, LOMAC'e po DCS'y. Lubię aktywnie spędzać czas i nie tylko na rowerze którym przejechałem nieco ponad 32000 km, ale też kiedy to możliwe bawię się w ASG. Stąd moja ksywka. Lubię czasami popełnić jakiś model z plastiku czy też papieru albo drewna. Modelarstwem zajmowałem się za młodu potem niestety życie prowadziło mnie innymi drogami. Teraz powoli wracam do zabawy w modelarstwo i jest całkiem przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 he o tej godzinie to raczej dobrywieczór Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Andrzeju, proszę potwierdź, że awatar jest zgodny z regulaminem. Powinien przedstawiać Twoją osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepisko Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To jest moja podobizna /karykatura. Rysowana przez mojego kolegę, oryginał wisi na ścianie he he. Mam nadzieję, że może być ale jeżeli admin zażyczy znajdę też jakieś foto ale tego avatarka baldzo lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Andrzeju, karykatura bardzo ładna, ale żeby nie wykraczać poza regulamin prosimy jednak o zmianę. Dziękuję i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepisko Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Szkoda.... regulamin to regulamin jest więc normalna fotka jak się należy. Miło na nia popatrzeć w te upały he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witamy ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi