Skocz do zawartości

[Wyżyłowany silnik] Kupno zajechanego silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marlotnik15
Opublikowano

Witam

Na wstępie chciałem przywitać wszystkich forumowiczów. Od pewnego czasu szukam na internecie silnika spalinowego takiego jak na tej aukcji http://allegro.pl/silnik-rb-sport-10-buggy-i4536185454.html tylko ten jest w dobrym stanie, ja natomiast potrzebuje silnika zajechanego z małym tłokiem jak najmniejszym, ze świecą, nie musi być kompresja choć fajnie by było, który nie odpala, bez tłumika. Może być z szarpanką. Taki sam albo podobny jak na tej aukcji. Potrzebuje do projektu ale nigdzie nie mogę znależć. Są same używane dobrym stanie.

Opublikowano

Używane z pewnością tak, a w jakim stanie to się okaże jak kupisz....tu już tak różowo nie jest.

Przecież każdy chciałby kupić silnik w dobrym stanie za małe pieniądze, a najlepiej to nowy i za darmo :D

Gość marlotnik15
Opublikowano

Na alledrogo pojawiły się silniczki, ostatnio nie było. Coś może się znajdzie. Ale jeśli ktoś ma jakiś stary, który leży i zawadza miejsce chętnie przyjmę ;)

Opublikowano

Poszukaj porządnie to znajdziesz. Na allegro jest mało silników modelarskich. Szukaj raczej na ebayu. Koledzy z forum znajdują tam niezłe egzotyki, więc jakiś modelarski złom też pewnie się znajdzie.

A co to za projekt?

Gość marlotnik15
Opublikowano

Już coś znalazłem. Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.