sp2jbs Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam, postaram opisać jak zbudować model będzie to takie "ABC-budowy" materiałem podstawowym jest EPP. Zestaw zakupiłem u Marka Rokowskiego www.napolskimniebie.pl polecam to tyle wstępu. Model został sprawdzony na zawodach 30.08.2014 w Płocku tam na stronce. Wczoraj na Lotnisku w Warszawie na zawodach Bemowie godnie zastąpił po krecie BF-110 mimo awarii serwa prawej lotki wystartowałem w ostatniej rundzie miałem jedno cięcie z nawinięciem tasiemki na silnik lądowaniem start i bojowo dotrwałem do końca lotu. Wieczorem usiądę opisze kolejność moich wypocin z budowy. Model bierze udział w konkursie Marka ja relacjonuje od końca fotki innych z w/w portali modelu z walki. Polecam model dla modelarzy z doświadczeniem a nie to po dokładnym prześledzeniu mojego opisu budowy BF-110 na stronce Areokombat tam wystarczy prześledzić fotki dla leniwych czytania opisu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp2jbs Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam, obiecałem na temat budowy cos wyskrobać( napisać) fotki umieściłem na fotosiku i dopiero postaram sie je tu przenieść....oczka podpieram igłami bo wykołaczki łamią się sen dokucza przepraszam, Pozdrawiam wypoczne opiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Po co na fotosiku umieszczać jeśli możesz od razu na serwerze forumowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp2jbs Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam, potrzebne zabawki coś ostrego, do podrapania, poklejenia ostre= skalpel, nóż z wymiennym ostrzem (introligatorski)http://pfmrc.eu/uploads/monthly_09_2014/post-14202-0-62827500-1409641847_thumb.jpg podrapania= siatka do zacierania rączką budowlaną (zamiast papieru ściernego) 240 papier ścierny poklejenia= CA rzadki średni przyspieszacz do CA miarka= metrowa linia cienkopis,http://pfmrc.eu/uploads/monthly_09_2014/post-14202-0-29920700-1409642128_thumb.jpg pomocniki= szpilki modelarskie taśma malarska odtłuszczacz= benzyna ekstrakcyjnahttp://pfmrc.eu/uploads/monthly_09_2014/post-14202-0-89356400-1409641924_thumb.jpg Pozdrawiam popołudniu opiszę dalszą zabawę z budową Witam, pozdrawiam Irku M ziomala. Skorzystałem z Twojej podpowiedzi. Jestem tu nowicjuszem w pisaniu na tym Forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Przenieście to do działu Modele ESA, bo duży kombat z pianki EPP z węglem i tak nie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp2jbs Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witam, Rafał po części masz racje z tym postem jest on dla ESA, co do budowy skrzydła z EPP z węglem to ja mam zamiar w tym polatać ale nie w spalinie lecz w eklektyku. Jak wyrobie z czasem to wystartuje na zawodach w Wincentowie 27.09.2014. Przepraszam temat ucieka po części do konkursu Marka Rokowskiego. Rafale do spotkania w zawodach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi