robroy67 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 66A wydajności,gdzie jeden silnik bierze coś koło tego jak nie lepiej.Ugotujesz je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1987 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ładny start ja tez tak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ale ten pobór prądu to nie owe 50A, Ilość prądu jaki pobierają serwa w stosunku do silników jest znikoma. Wg mnie zew BEC jest obowiązkowy. Juz nie pamietam ale chyba cos kolo 65-70A kazdy. pakiety http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=183_185_251&products_id=10358 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 No Ty masz dobre pakiety,ale w sumie wydajność też na styk.Ile średnio trwa lot? edit 65-70A na silnik to już poza możliwościami stockowego regla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 No bo silniki nie sa stockowe Max potrafia lyknąć 127A przy chyba 21,... volta. Ale po minucie takiej pracy świecą w ciemności i dotknąć się nie dadzą. Coś koło 3-5min w zależności jaki lot. Pakiety na pewno lepsze niż nano-tech czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 No bo silniki nie sa stockowe Max potrafia lyknąć 127A przy chyba 21,... volta. Ale po minucie takiej pracy świecą w ciemności i dotknąć się nie dadzą. Coś koło 3-5min w zależności jaki lot. Widziałem kiedyś Twój model w powietrzu,fajnie wygląda.Już sie odczekać nie mogę aż mojego ulotnię :D:D...Rok już czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dziękuję. Bo MIG-29 piekny jest Pod ile kanałow będziesz go szykował? Z podwoziem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Z podwoziem ( rzeźbione ale chowa sie jak w oryginale,przednie do tyłu a główne do przodu z obrotem),pełna mechanika płatów ze slotami (już działa),zastanawiam sie tylko nad zmiennym wektorem ciągu ,chciałem ale chyba nie zrobię.Nie wiem jeszcze póki co.Malowanie chcę zrobić dokładnie takie jakie na zdjeciu pokazałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi