ggrzegorz Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 witam mam walkera 4 i przy starcie ucieka mi na lewo czy to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Tarcza sterująca musi być ułożona idealnie w poziomie widocznie u ciebie jest pochylona na lewo musisz albo kontrować trymerem w apce lub snapem od serwa do tarczy (jego długością) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jeżeli tylko przy starcie to jest to normalne. Wszystkie heliki przy starcie uciekają w lewą. Jeżeli heli dobrze wisi na wysokości 0,5 metra i ucieka tylko przy ziemi to wszystko jest OK :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggrzegorz Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 a znacie jakąś stronkę z częściami aluminiowymi do tego heli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 części aluminiowe ą produkowane na zamówienie z tego co pamiętam to 2 elementy głowicy kosztują z wysyłką coś koło 110zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggrzegorz Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 to nie to dalej ucieka (wariuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ale on ci ucieka na lewo czy obraca się wokół własnej osi?? Trymowałeś go chociarz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggrzegorz Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 trymowałem i nic to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A masz możliwość zwiększenia obrotów wirnika w apce w ustawieniach? funkcja THROTTLE Kolego model Walkera 4 posiada stały skok łopat nie ma tam zmiennego kontu łopat. Zwiększenie obrotów spowoduje że model poleci wyżej. Poza tym w zestawie dostajemy prostą 4-ro kanałową aparaturę bez żadnego komputera Wracając do tematu użytkownik opisuje że trymery nie działają. Swego czasu posiadałem Walkere 4 i wiem że trymery działają i to w dość dużym stopniu także wszystko da się ustawić. Problemem może nie być o tyle uciekanie ale pilot nie daje sobie po prostu rady z utrzymaniem go w bezruchu bo mu u cieka, jak kolega "mlody25" pisał trymowałeś go chociaż, próbowałeś pobawić się z długością popychaczy od serw do tarczy?? Posłuchaj żadny model heli nie będzie stał w miejscu sam (oprócz modeli typu lama i inne jego klony). Model który wybrałeś a wiem to po sobie jest dość nerwowym modelem i aby utrzymać go w miejscu trzeba na prawdę trochę umiejętności w pilotażu. Aczkolwiek jest to wykonalne. Z heli pozdrowieniami Oki188 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggrzegorz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 chodzi oto że trymery działają ale strasznie trudno go opanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 tak jak pisałem model ten jest dość trudny w pilotażu dlatego masz problemy trening trening i jeszcze raz trening aż dojdziesz do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 kolego, kolego i jeszcze raz kolego :rotfl: Nie mogłem się powstrzytmać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 rozwalisz kilka mebli, może tynk z sufitu.... aż się nauczysz ;-) ja właśnie zdzieram styropianowe panele z sufitu.... nie ciekawie.... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.