robertus Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Orientujecie się może, gdzie można założyć proste, darmowe forum na potrzeby 20 osób? Żeby wątki były widoczne dopiero po zalogowaniu Jest parę ofert na rynku, ale nazwy nic mi nie mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 http://fora.pl/ np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja dużo korzystam z phpBB i mogę polecić. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 na fejsbókó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Bleah, coś do czego nie trzeba zakładać dodatkowego konta i innego badziewia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Robert możesz skorzystać z gotowych rozwiązań gdzie logowanie można połączyć z kontem fb czy g+. W takim przypadku user ma do wyboru czy ma podawać dane podczas rejestracji czy dane mają zostać większość danych ma być pobrana z konta socialowego. Sam z tego czasami korzystam bo to wygoda i będąc zalogowanym na g+ nie muszę się ponownie logować wchodząc na forum/aplikację. Wszystko jest zależne od potrzeb pod które odbierasz najoptymalniejsze rozwiązania ☺ Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Bleah, coś do czego nie trzeba zakładać dodatkowego konta i innego badziewia. Nie wiem do czego ma być to forum, ale jeżeli założysz je w taki sposób, że będzie można tam pisać nie posiadają żadnego konta, jako gość, to powodzenia, po miesiącu będziesz miał śmietnik a nie forum, aby tylko booty zwęszą twój niezabezpieczony kawałek. Druga sprawa to publiczny widok o czym tam piszecie. Także najpierw na twoim miejscu zadałbym pytanie przyszłym użytkownikom, gdzie i czy mają jakieś konta. bo ten fejbók czy góóglePLUS to nie musi być zły pomysł. Jeśli chceszm ieć jakieś forum bardziej rozbudowane z działąmi/kategoriami, to szukaj na darmowych hostingach, np cba, ale tu na pewno będą usługi okraszone reklamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie nie, nie zrozumiałeś/ nie doczytałeś. Konto na forum ma być, coś jak na tym forum. Nie każdy ma facebooka, a maile większość z ludzi myślę, że ma. I jak pisałem wcześniej widoczność dopiero po zalogowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Przybyła Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 @Robertus prowadziłem forum phbb na studiach. Hosting był na http://www.webplus.net.pl/ Załóż sobie, zrobisz mi tymczasowo Junior Admina, to pomogę w razie czego ustawić to tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Możesz też postawić na swoim komputerze serwer i stronę. Dobrze jest wtedy mieć stałe I.P. Minusem tego rozwiązania jest wejście nie po nazwie, ale adresie I.P i pracująca maszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi