Xeo Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dzisiaj nie miałem weny na kończenie Dronga i mając pod ręką trochę balsy wystrugalem siostrzenicy rzutka ✈ Opierałem się na zdjęciach rzutów Rewella i wyszło mi coś takiego Próby przeszedł pomyślnie, okleilem go folią bo trafi w ręce 4-latki ☺ Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Skoro model zaprezentowany na forum to czekamy na film z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wynieś go do góry rakietą, moje wnuki to uwielbiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Filmik z oblotu :-) poproszę ni i plany to będzie ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Filmik będzie niebawem a plany też niebawem wrzucę Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Rzutki raczej mają długi przód żeby balastu było mniej - tak bez złośliwości rzecz jasna Kiedyś nawet sam wystrugałem podobiznę Iskry, chyba z MM, ale to było wieki temu. Udanej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A pro po wynoszenia, zamiast gumy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Z jakiej balsy (grubość) korzystałeś? Właśnie planuję zrobić cała armię takich dla zabawy i też wzorując na rzutkach revella (nie żebym kopiował i łamał prawa jakieś czy coś ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kadłub 4mm, skrzydła i stateczniki 1,5mm. W środę mogę zwymiarowac i wrzucić plany jak chcesz. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Fajnie że będą plany. Trzeba bedzie pomyśleć nad systemem zrzutu Do Millera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jak tak to w środę zamieszczę plany ☺ i będę czekał na filmiki że zrzutów Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Że się tak nie skromnie zapytam .... Co z tymi planami ?? chcialem synowi zrobic rzutke z balsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Podepne sie do tematu kolegi z moja rzutka z tacki styro. ZSD Diana 2 moj najlepiej latajacy rzutek. Kadlub wzmocniony listewka 3x5mm. Pianka grubosci 1.5mm. Jezeli ktos by chcial to zrobie plany (mam jeszcze szablony ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W weekend zabiorę plany, zrobię skan i wrzucę Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Sebastian czy przypadkiem zrobileś plany ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino774 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 czekamy na plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czołem, Niestety ale aktualnie jestem w trakcie wykańczania mieszkania i przeprowadzki przez co skończenie i zamieszczenie planów się przedłuża. Postaram się to zrobić możliwie jak najszybciej. Z góry przepraszam za zwłokę. Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi