motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dziś jak doszedłem do siebie po zabawie padło hasło do szwagra o latanku Jako że on się uczy, ma model STYRUSIA, a ja mam aparature to miały być wspólne loty Jakoś taki jeszce był nie ten tego i wymigiwał się dużym wiatrem , ale nie musiałęm czekać długo 15:20 tel via Skype czy jedziemy A jak amogła być moja odpowiedź ?? Proste że TAK ino szybko bo się ściemnia Więc i pojechaliśmy na jeden pakiecik Szwgier szykował model zbym przetarł szlaki wiatrowe No i poleciałem Dziś rzeczywiście troszek wiało więc loty były asekuracyjne, bo ostatnio w święta na wysokości 1m loty plecowe po okręgu robiłem , ale było zupełnie bezwietrznie A późneij sam przejoł stery. tzn wylądowałem i sobie polecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 hehe ja tez dzisiaj pojechałem na loty tylko, że spalinką było strasznie zimno, wiała okropnie ale dla prawdziwego modelarza to żadna przeszkoda :wink: Ogólnie z wyjazdu jestem bardzo zadowolony, rok 2007 uważam za w pełni rozpoczęty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Faktycznie było już ciemnawo. Ale czego się nie zrobi dla szwagra U mnie modele w gotowości i zero latania Za duży wiaterek na małe elektryczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 MOze OT ale własnei znalazłęm filmik z moich pierwszych samodzeilnych lotów trenerkiem Ale jak już latałem sam to czyłem się BOSKO i lubiłęm takei akcje robić ja ta na tym filmiku Dodam zę to wyło w pełni planowane i nie żaden przypadek I drugi ulubiony element Do tej pory mógł bym startować i lądować i tak w kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dzisiaj też polataliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dodam zę to wyło w pełni planowane i nie żaden przypadek Hehh.... Mi też na samych początkach, kiedy to zaczynałem zdażały się w pełni zaplanowane "wpadki"... http://www.marcinek133.republika.pl/Delta.avi ... zresztą zdażają się do dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Hej Marcin, już to widziałem na innym forum; masz tam inny awatar, to Cię nie skojarzyłem. Pozdrów dzielnego operatora kamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tak.. Tak... tak... Ten filmik jest już na innym forum a awatar mam tam inny bo podobno nie można mieć fotki z modelem :roll: a ten podoba mi się o wiele bardziej Kamerzysta jest dzielny i nadal filmuje moje poczynania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.